Game On skaber fedt fællesskab på tværs af klubber

Silkeborg Tennisklub var vært for en Game On-turnering, hvor spillerne fik tid til både at konkurrere og skabe nye bekendtskaber. Turneringerne er også din hurtigste vej til at få et ITF World Tennis Number.

Vil jeres klub gøre som Silkeborg Tennisklub og afholde en Game On-turnering? Kontakt os på mail eller telefon.

”Dagen er kommet godt fra start. De er alle mødt op, og dysterne er i gang. Man kan se, at intensiteten er der. Så det forløber helt efter planen.”

Formand Jakob Løchte var godt tilfreds, da hans klub i starten af februar fik besøg af engagerede tennisspillere fra hele lokalområdet, der skulle spille damedouble.

Silkeborg Tennisklub var nemlig vært for en Game On-turnering. Formatet sigter mod at give voksne tennisspillere muligheden for at udfordre sig selv og opleve den spænding, der følger med en turnering. Derfor var Jakob Løchte heller ikke i tvivl om, at der skulle laves en Game On-turnering i den midtjyske klub.

”Det er først og fremmest den her interesse for at skabe noget spil, kampe og dyster imellem spillere fra klubben og klubber i omegnen. Og så er det lysten til at skabe noget, hvor det ikke nødvendigvis kun er holdspilleren, der kan deltage, men også noget, hvor der er andre spillere på andre niveauer, der deltager. Her har vi fundet et niveau, hvor der er mange spillere, der passer ind og kan spille mod hinanden.”

Nye udfordringer

Stemningen var i top fra starten af turneringen i Silkeborg mellem spillerne. En af dem, der havde tilmeldt sig, var Ann Dueholm fra Skive Tennisklub. For hende var det ingen hindring at køre den time, det tager fra Skive til Silkeborg, for at spille turnering. Og grunden var klar.

”Fordi jeg gerne ville prøve at komme ud at spille med nogle andre, end dem jeg spiller med hjemme i klubben.”

”Turneringsformatet passer godt. Det er heller ikke første af den her type turnering, jeg har været til.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ann Dueholm fra Skive Tennisklub havde taget køreturen til Silkeborg for at spille damedouble.

Bonus med WTN og Tournament Software

Game On-turneringer har ikke kun til formål at skabe en sportslig konkurrence, men skaber også en fællesskabsånd. Deltagerne opmuntrer hinanden, udveksler tips og erfaringer, og skaber en positiv atmosfære på og uden for banen. Med Game On er spillerne sikret kortere, men flere kampe, da turneringens format er tilrettelagt sådan, at det kun tager tre-fire timer at afholde.

”Det er hyggeligt – der er noget socialt i turneringerne, og det er en stor del af det. Der er nogle pauser, hvor spillerne kan snakke og hygge og diskutere, hvordan kampene gik. Der er både det seriøse i form af kampene og spillet og så det sociale med nye bekendtskaber på kryds og tværs og fra andre klubber.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er tid til at snakke på kryds og tværs mellem kampene.

Game On-turneringerne giver dig mulighed for at få et World Tennis Number. Med WTN kan alle spillere på tværs af køn, alder og tenniserfaring få en rating, der med et enkelt tal indikerer deres niveau. På den måde minder WTN om et handicap i golf og vil give dig mulighed for at finde nye med- og modspillere med et jævnbyrdigt niveau eller bare gerne vil spille, så ratingen bliver mere nøjagtig.

”At kampenes resultater tæller med til spillernes WTN (red. World Tennis Number) har en stor værdi. Og det er også med til at tiltrække rigtig mange. En vigtig detalje er også, at turneringerne kører gennem Tournament Software, og vi der har lagt resultaterne ind og kan se resultaterne bagefter,” siger Jakob Løchte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Formanden for Silkeborg Tennisklub, Jakob Løchte, ser frem til at afholde flere Game On-turneringer i klubben.

Formanden er sikker på, at det ikke er sidste gang, der bliver afholdt en Game On-turnering i klubben.

”Nu er det damer i dag, men herrerne er mindst lige så relevante. Så det skal vi da bare fortsætte med. Det kan kun gå for langsomt.”

Vil du spille Game On?

Er du interesseret i at spille med i en #GameOn-turnering? Så hold øje med udbuddet af turneringer i Tournament Software og søg på ’game on.’

Lige nu har vi følgende #GameOn-turneringer i kalenderen: 

#GameOn – Doubletræf i Viborg

Game On i Roskilde – Herre- og damedouble

GameOn – Tennis, rejer og rosé – damedouble i Hjørring

#GameOn I Erritsø – Damedouble B-række

#GameOn i Kolding – Damedouble C-række og herredouble B-række

Mere om Game On

Turneringerne udbydes på følgende fire niveauer:

  • A-række: Meget øvet – Spiller divisionstennis eller Liga 1-2 i enten senior eller veteran.
  • B-række: Øvet – Spiller holdkampe i enten Liga 2-4 eller en af unionernes holdturnering.
  • C-række: Let øvet – Har spillet tennis i en del år og har også prøvet at spille et par tenniskampe.
  • D-række: Nybegynder – Er enten helt nye eller har spillet i et par sæsoner og har begrænset erfaring med at spille kamp.

Herudover er følgende gældende:

  • Tilmelding foregår i Tournament Software
  • Stævnet har en varighed på ca. 3-4 timer
  • Kampene har indflydelse på dit World Tennis Number (WTN)
  • Der optjenes ikke point til DTF’s rangliste

Kontakt vores konsulenter

Vil I også gerne have en Game On-turnering i jeres klub? Så tag fat en af vores turneringskonsulenter:

Bo Andersen, turneringskonsulent vest for Storebælt, boa@tennis.dk, +45 24 75 21 13

Andreas Berner, turneringskonsulent øst for Storebælt, anb@tennis.dk, +45 28 29 73 66