Herlig tennisbog er godt selskab

Anders Haahr Rasmussens seneste bog, Om tennis, er en levende fortælling med et unikt personligt afsæt. Fordyb dig i alt det, der gør tennis til noget ganske særligt i sportens verden.

Om tennis er en del af en serie, der også indeholder Om fodbold og Om cykling.

Hvad end det er som den perfekte julegave til familiens tenniselsker eller blot ren selvforkælelse, kan den nye bogudgivelse Om tennis varmt anbefales.

Bogen består af kulturhistoriske og litterære essays, som gør læseren klogere på tennis som betydningsfuldt fænomen. I denne bog udfolder Anders Haahr Rasmussen sportens indre væsen og popularitet. Han fortæller levende og personligt om, hvordan og hvorfor tennis har gjort et uimodståeligt indtryk.

Tennisspillere kommer fra hele verden og alle samfundslag, har alle slags kroppe og køn, og denne mangfoldighed forstørrer sporten til en fortælling, der afspejler samfundet og bliver til en metafor for selve livet.

Hvad er det, tennis kan? Hvorfor betyder tennis så meget for så mange? Hvad sker der med os, når vi ser eller dyrker tennis? Få svaret på alle de spørgsmål, samtidig med du bliver underholdt. Tiden flyver afsted i godt selvskab. Om tennis er netop den slags selskab.

Om tennis er skrevet af Anders Haahr Rasmussen, der som journalist har dækket tennis i en længere årrække for bl.a. Information, Zetland, DR og Eurosport.

Anders Haahr Rasmussen var desuden den gennemgående stemme på Dansk Tennis Forbunds podcastserie, Samtaler på grus, som udkom i to sæsoner for et par år siden.

KØB BOGEN


”Anders Haahr Rasmussen har i al den tid, jeg har læst ting af ham, demonstreret evnen til at fange musikken i tennis, tegne spillets anatomi i ord, finde helt ind til sjælen i den i dag så gennemkommercialiserede og verdensomspændende sport. (…) jeg kan kun opfordre til at læse med og få følelsen af spillet, historien, motorikken med helt ind under huden.” – P.O.V. International