Hør den nye podcast: Samtaler på grus

DTF har lanceret podcasten ‘Samtaler på grus – en rejse rundt i tennisdanmark’. Den er produceret af folkene bag Wimbledon på Radio24syv.

Anders Haahr Rasmussen og Cathrine la Cour har produceret podcasten for DTF.

‘Samtaler på grus – en rejse rundt i tennisdanmark’ er navnet på en helt ny podcast, som du kan finde på blandt andet iTunes og Spotify.

Anders Haahr Rasmussen, der også er tenniskommentator på Eurosport, og Cathrine la Cour lavede fra 2015 til 2017 radio om Wimbledon på Radio24syv. I år har Dansk Tennis Forbund sendt Anders og Cathrine ud på landets tennisbaner i jagten på den gode samtale. Der er plads til tanker om livet, passionen og tohånds baghænder, når de to værter mødes med tennisentusiaster i alle afskygninger.

Kristian von Hornsleth drager paralleller mellem kunsten og den indre kamp på grusbanerne. Frederik Løchte Nielsen går i dybden med sin kompromisløse kærlighed til sporten. Mens den altid ulasteligt klædte Inge Lise Gram fra Fruens Bøge fortæller om sin kamp mod brystkræft, hvor tennis var med til at holde hende i gang.

Hør også om op- og nedturene for det tidligere stortalent, Sandie Sørensen, der flyttede alene til Spanien som 12-årig. Og så er der historien om den halvvejs faldefærdige asfaltbane på Refshaleøen, der hørte til det lukkede B&W-værft.

Alle afsnit er optaget ude på selve banerne, hvilket giver en helt særlig fornemmelse af tennisdanmark fra den bedste side.

Hør podcasten i iTunes.

Hør podcasten på Spotify.

Du kan høre alle fem afsnit lige her:

Vil du have flere gode tennisnyheder direkte ind i din mailbakke? Så tilmeld dig TENNISDANMARK-nyhedsbrevet med det samme.