Hold medlemmerne varme henover vinteren

Har din klub ikke en tennishal, kommer her 5 gode bud på, hvordan din klub holder dampen oppe.

Skumtennis er et oplagt alternativ, hvis jeres klub ikke har egen tennishal.

1. Fast tennishal

Skaf adgang til en tennishal. Cirka hver ottende tennisklub i Danmark har egen tennishal. Forhør jeg, om der er ledige banetimer i nærheden, som I kan benytte fast. Banetimer koster typisk mellem 100-180 kr.

2. Lej jer ind til arrangementer

Er det ikke muligt at få faste banetimer, kan I måske leje jer ind en håndfuld gange i vinterhalvåret og afholde sociale tennisarrangementer eller pop-op-træning for medlemmerne.

3. Skab traditioner

Med 3-4 tilbagevendende arrangementer, som kan blive traditioner over tid, har klubbens medlemmer noget socialt at samles om. Prøv med nattennis, klubmesterskab, juleafslutning, familiedag, skumtennisstævne eller lignende.

4. Skumtennis eller pickleball

Skumtennis eller pickleball i en idrætshal. En badmintonbane kan let transformeres til en minitennisbane eller pickleballbane, hvor både børn og voksne kan spille over et sænket net. Kontakt fluks halinspektøren.

5. Find alternativer

Det hele behøver jo ikke at gå op i tennis (det ville nu ellers være fedt). Har klubben et opvarmet klubhus, kan det for eksempel bruges til spilaftener, fællesspisning og hygge. Fysisk aktivitet med styrke- og løbetræning er ligeledes oplagt at mødes om – og ellers kan en tur i svømmehallen, bowlingcenteret  med videre også være guld værd for sammenholdet.