Holdturneringer og Sommer Tour gennemføres

Dansk Tennis Forbund går efter at gennemføre alle planlagte turneringsaktiviteter. Klubberne opfordres til at fastsætte spilletidspunkter for holdkampe.

Både senior- og juniorholdturnering forventes at blive gennemført.

Mandag kom meldingen, som rigtig mange havde ventet på. DIF og DGI anbefalede en kontrolleret åbning af udendørs idræt uden kropskontakt. Allerede dagen efter var mange tennisklubber klar til at lukke medlemmerne ud på det røde grus.

Med landets baner åbne eller på vej til at blive åbnet er det tid for en status på sæsonens turneringskalender.

”Det er rigtig positivt, at vi har kunne åbne op for banerne allerede nu. I udgangspunktet arbejder vi efter at kunne gennemføre alle planlagte turneringsaktiviteter. Det gælder både holdturneringer, Sommer Tour og mesterskaber. Vi tager naturligvis løbende bestik af situationen, og det kan blive nødvendigt med visse tilpasninger,” siger Emil Bødker, der er direktør i Dansk Tennis Forbund.

Undtagelsen er de to første terminer for udendørs turneringer (uge 18+19) aflyst. Desuden er 1. runde af DTF Juniorholdturneringen rykket fra 10. maj til 14. juni.

Emil Bødker opfordrer klubberne til at forberede sig på holdturneringen ved på vanlig vis at fastsætte spilletidspunkter og sørge for de nødvendige licenser til spillere i de øverste rækker.

”Turneringsafdelingen arbejder på højtryk for at have eventuelle regelændringer, gode råd og anbefalinger klar for både individuelle turneringer såvel som holdturneringerne. Vi vil naturligvis ikke gå på kompromis med folks sikkerhed,” siger Emil Bødker.

1. maj vil Dansk Tennis Forbund tage bestik af udviklingen og melde eventuelle nødvendige tilpasninger ud i forhold til turneringsaktiviteter. I samme ombæring vil de gode råd for åbning af udendørs tennisbaner blive revurderet med henblik på at lave enkelte rettelser, der muliggør forsvarlig turneringsafvikling.

Få et hurtigt overblik

Sommer Tour

Unionsmesterskaber

  • Afholdes af unionerne i uge 22 + 23
  • Tilmelding hertil er pt. åben, men forvent eventuelle tilpasninger og aflysninger
  • Find mere info hos JTU, FTU og Tennis Øst

DM og UM

HEAD DTF Juniorholdturneringen

  • Forventes afholdt som annonceret
  • 1. runde flyttes dog fra 10. maj til 14. juni

HEAD DTF Holdturneringen ude

  • Forventes afholdt som annonceret

 Unionernes holdturneringer

  • Forventes afholdt
  • Hold øje med unionernes hjemmesider

DTF Cup