Jubilæumsfest aflyst – nye tiltag på vej

Dansk Tennis Forbund har valgt at sadle om i forhold til vores 100 års jubilæum i år, og det betyder, at jubilæumsfesten den 4. april i Hillerød aflyses.2020 er et stort år for Dansk Tennis Forbund, da vi fylder 100 år. Det er selvfølgelig en begivenhed, vi gerne vil markere.

Dog har vi måttet konstatere, at vi på grund af manglende billetsalg til vores jubilæumsfest den 4. april i Royal Stage i Hillerød, er nødsaget til at aflyse festen.

Men det betyder ikke, at fejringen lider samme skæbne.

For vi arbejder nu i stedet på at komme ud til jer forskellige steder i landet. Det vil vi gøre jer meget klogere på i den nærmeste fremtid. 

‘Vores intention har hele tiden været at fejre vores runde fødselsdag med vores medlemmer. Og selvom vi gerne havde set, at vi kunne have solgt flere billetter til arrangementet i Hillerød, er jeg sikker på, at vi får markeret vores 100 år på behørig vis. Det glæder vi os til at fortælle mere om, og vi er på trapperne med mere nyt omkring dette,” siger formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen. 

Billetkøberne, der nåede at købe billet til festen den 4. april, får selvfølgelig pengene retur og er blevet adviseret direkte omkring det.