Juniorlandstræner stopper i DTF

Dansk Tennis Forbunds juniorlandstræner, Jacob Holst, stopper i forbundet ved udgangen af marts måned. Han tiltræder en stilling som cheftræner i KB.

Jacob Holst (tv.) har været utrolig glad for sin tid i DTF.

Efter et år i Dansk Tennis Forbund har juniorlandstræner, Jacob Holst, fået et tilbud, som han ikke kunne sige nej til. Derfor stopper han i DTF ved udgangen af marts måned. Herefter tiltræder han en stilling som cheftræner hos KB.

”Jeg har været utrolig glad for mit år i DTF, hvor vi har fået mulighed for at føre rigtig mange tanker på elite- og talentområdet ud i livet. Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med de øvrige medarbejdere, og vil gerne sige en særlig tak til Anker for et tæt samspil omkring elite- og talentarbejdet. Jeg ser frem til at fortsætte det stærke samarbejde med at udvikle elitespillere i Danmark,” siger Jacob Holst.

Foruden Jacob Holst udgør sportschef, Jens Anker Andersen, og elitemiljøtræner og Davis Cup-kaptajn, Frederik Løchte Nielsen, det team, der arbejder med Elite og Talent i DTF.

”Jacob har været en fantastisk gevinst for DTF, hvor han fra dag 1 har været med til at hæve forbundets indsats på elite- og talentområdet hele vejen fra de yngste årgange og op til Davis Cup-holdet. Derfor er vi naturligvis også ærgerlige over at skulle sige farvel til ham. Men vi vælger at glæde os over, at dansk tennis stadig for glæde af Jacobs mange kompetencer,” siger Emil Bødker, der er direktør i Dansk Tennis Forbund.

”Vi vil i den kommende tid se på, hvordan vi fremadrettet sætter holdet indenfor Elite og Talent,” tilføjer han.