Lær at lave den perfekte grusbane

Lad ikke jeres baneansvarlige gå glip af et af de tre banekurser, som DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund udbyder på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Velholdte grusbaner er bare langt mere fornøjelige at spille på.

Der er ingen garanti for flere serveesser – men vi kan hjælpe med bedre baner. Får man klargjort grusbanerne på bedste vis fra sæsonstart, bliver sæsonen bare bedre. Derfor inviterer DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund til banekursus i henholdsvis Roskilde, Odense og Aarhus.

På 2,5 time giver kurserne gedigne råd og talrige tips og tricks fra de allerbedste til at gøre jeres baner til rene opvisningsbaner.

På banekurserne får du og din klub masser af praktiske råd og vejledning fra erfarne undervisere og ikke mindst mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre klubber. Det er DGI Tennis og Dansk Tennis Forbunds anlægspartnere HP Tennis og Sport Trading, der står for undervisningen.

Kurserne er for alle interesserede, men oplagte deltagere er naturligvis alle, der arbejder med banerne hen over året: Lønnede og frivillige banemænd, kommunalt ansatte medarbejdere og ildsjæle med interesse for området. Der er plads til 16 deltagere på hvert kursus.

Tilmeldingen er åben: