Kom med til en fed doubleturnering

‘Game On’ er gode og sjove tennisstævner med fokus på fællesskab og jævnbyrdige kampe for voksne spillere. Turneringerne er også din hurtigste vej til at få et ITF World Tennis Number.

En sjov tenniskamp er en jævnbyrdig tenniskamp. Og dem kan dig og din doublemakker få til en Game On-turnering.

Tusindvis af landets tennisspillere har allerede et ITF World Tennis Number. Og for at give endnu flere tennisentusiaster mulighed for at få deres eget WTN har Dansk Tennis Forbund introduceret en række doubleturneringer under titlen ‘Game On-turneringer’. Til Game On-turneringer spilles der i puljer, så alle er sikret flere kampe.

Men hvordan kommer du i gang? Bo Andersen, turneringskonsulent i Dansk Tennis Forbund, gør dig her klogere på, hvad du skal vide om Game On.

Kan du fortælle lidt om Game On-formatet?

”Formatet henvender sig til voksne ’turneringsnybegyndere’. Det vil sige både dem, der har været i et introforløb eller selv er startet med at spille tennis, og gerne vil prøve kræfter med turneringer, men også dem der har spillet i deres klub i mange år, men aldrig rigtig er kommet i gang med at spille turneringer. Alle kan være med, da der udbydes rækker på fire niveauer. Du spiller double og inddeles i puljer efter niveau og er derved, som udgangspunkt, sikret minimum tre kampe.”

Hvorfor skal man melde sig til en Game On-turnering?

”Med Game On er du sikret kortere, men flere kampe, da stævnets format er tilrettelagt sådan, at det kun tager tre-fire timer at afholde. Du lærer, hvor sjovt det er at spille kampe og udvider dit netværk, da der typisk vil være deltagelse af spillere fra flere forskellige klubber. Derudover afholder vi turneringer i hele landet, så der vil helt sikkert være et sted nær dig.”

Hvordan kan Game On være med til at sikre jævnbyrdige kampe?

”Game On-turneringerne giver dig mulighed for at få et World Tennis Number. Med WTN kan alle spillere på tværs af køn, alder og tenniserfaring få en rating, der med et enkelt tal indikerer deres niveau. På den måde minder WTN om et handicap i golf og vil give dig mulighed for at finde nye med- og modspillere med et jævnbyrdigt niveau eller bare gerne vil spille, så ratingen bliver mere nøjagtig.”

Vil du spille Game On?

Er du interesseret i at spille med i en #GameOn-turnering? Så hold øje med udbuddet af turneringer i Tournament Software og søg på game on.

Lige nu har vi følgende #GameOn-turneringer i kalenderen:

Mere om Game On

Turneringerne udbydes på følgende fire niveauer:

  • A-række: Meget øvet – Spiller divisionstennis eller Liga 1-2 i enten senior eller veteran.
  • B-række: Øvet – Spiller holdkampe i enten Liga 2-4 eller en af unionernes holdturnering.
  • C-række: Let øvet – Har spillet tennis i en del år og har også prøvet at spille et par tenniskampe.
  • D-række: Nybegynder – Er enten helt nye eller har spillet i et par sæsoner og har begrænset erfaring med at spille kamp.

Herudover er følgende gældende:

  • Tilmelding foregår i Tournament Software
  • Stævnet har en varighed på ca. 3-4 timer
  • Kampene har indflydelse på dit World Tennis Number (WTN)
  • Der optjenes ikke point til DTF’s rangliste

Kontakt vores konsulenter

Vil I også gerne have en Game On-turnering i jeres klub? Så tag fat en af vores turneringskonsulenter:

Bo Andersen, turneringskonsulent vest for Storebælt, boa@tennis.dk, +45 24 75 21 13

Andreas Berner, turneringskonsulent øst for Storebælt, anb@tennis.dk, +45 28 29 73 66