Kom og prøv padel i Grøndal Multicenter

Dansk Tennis Forbund inviterer til en forrygende padel event. Du kan prøve at spille padel, få gode råd af DTFs padel-instruktører og se et brag af en opvisningskamp.

Padel blev optaget som ny idræt under Dansk Tennis Forbund i foråret. Siden er der blevet arbejdet med at opbygge en træneruddannelse og udbrede kendskabet til spillet.

“Vi kan mærke, at interessen for padel stiger hele tiden. Flere og flere spiller det, og der kommer stadig flere henvendelser – både fra tennisklubber og andre parter, som er interesserede i padel” fortæller Klaus Nørby Jakobsen, direktør i Dansk Tennis Forbund.

Et af de steder, hvor man har kunne spille padel i nogle år, er Grøndal Multicenter. Derfor er det også helt naturligt, at Dansk Tennis Forbund inviterer til en padel event på netop deres baner. Det sker lørdag d. 25. november kl. 10.00-13.00.

“Her kan alle interesserede kigge forbi og prøve padel. Vores instruktører er klar til at vise spillet frem og give gode råd. Klubber kan høre mere om de kommende trænerkurser og blive klogere på, hvad det kræver at bygge padel-baner. Der vil også være fokus på udstyr, ligesom der vil være konkurrencer med præmier på højkant”, fortæller Morten Hedegaard, konsulent for padel.

Der er også planlagt en spændende opvisningskamp med nogle gode navne på banen. Navnene bliver offentliggjort på et senere tidspunkt. Hold godt øje med begivenheden på DTF Padels Facebookside.

Opvisningskampen serves i gang kl. 11.00.