Kom til international trænerkonference fra din stue

Uanset om du er med online eller on location i Basel, kan trænere og tennisforældre få 10 procents rabat ved tilmelding til konferencen Coach the Coaches.

Er man interesseret i børne- og ungdomstennis, er der med garanti noget at hente, når der for fjerde gang afholdes Coach the Coaches. Den todages workshop afholdes i forbindelse med Swiss Indoors i Basel den 28.-29. oktober. Men det er ikke nødvendigt at tage til Schweiz for at være med.

Coach the Coaches tilbyder også muligheden for at deltage via livestream. Efterfølgende vil videoerne være tilgængelige. Så selvom kalenderen ikke helt går op i første omgang, er der stadig masser at hente.

Dansk Tennis Forbund har fået mulighed for at tilbyde alle ti procents rabat – uanset om deltagelsen er online eller i selskab med resten af deltagerne i Basel.

GÅ TIL TILMELDING MED RABAT

Programmet

Coach the Coaches når gennem et væld af emner indenfor udviklingen af unge tennisspillere. Det sker blandt andet gennem Carl Maes fra Belgien, der førte Kim Clijsters frem til førstepladsen på verdensranglisten.

Emnerne på workshoppen går gennem spillernes fulde rejse fra rød bold og hele vejen frem til eliteatleter.

SE OPLÆGSHOLDERE OG PROGRAM HER.