Kom til padel-aften i Silkeborg

Dansk Tennis Forbund inviterer til en inspirationsaften med fokus på padel for tennisklubber. Her får klubberne en god mulighed for at blive klogere på spillets potentiale og høre, hvordan ØBG Silkeborg Tennis har arbejdet med få etableret to baner.

Klubfolk kan få inspiration til at komme i gang med padel den 4. april.

Klubfolk kan få inspiration til at komme i gang med padel den 4. april.

Her byder ØBG Silkeborg Tennis og Dansk Tennis Forbund nemlig inden for til en inspirationsaften, hvor tennisklubberne kan prøve padel og blive klogere på, hvad det kræver at komme i gang med. Det er en god mulighed for klubberne til at sende trænere og bestyrelsesmedlemmer af sted for tjekke padel ud og høre mere om mulighederne.

”Padel er spillet, hvor begyndere kan føle sig som mestre. Det er nemlig nemt at gå til rent teknisk, og de fleste oplever succes allerede første gang, de spiller det. Bolden kommer hurtigt i spil, duellerne bliver længere, og selv banderne bliver luret. Derfor kommer de fleste også igen og spiller mere padel,” siger Morten Hedegaard, konsulent for Padel i Dansk Tennis Forbund.

Aftenen bliver afholdt torsdag den 4. april hos ØBG Silkeborg Tennis, der åbnede deres to ny-etablerede indendørs padel-baner i december 2018. Det giver god mulighed for at høre om deres proces fra ide til etablering af padel.

”Vi vil rigtig gerne inspirere tennisklubber til i første omgang at prøve padel og derigennem blive klogere på potentialet. Vi tror og håber på, at padel er interessant for mange klubber som en ny aktivitet for både nuværende og nye medlemmer,” siger Morten Hedegaard.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding (se nedenfor).

Fakta

Dato: Torsdag den 4. april klokken 18-20.

Sted

ØBG Silkeborg Tennis
Øster Bordingvej 17
8600 Silkeborg

Programmet

  • Velkomst
  • Kort intro til padel
  • Spil padel – mærk padel på egen krop
  • Dialog om mulighederne med padel. Nyt tilbud til medlemmerne, målgrupper, synergier og anlæggelse af baner. Hvad er potentialet? Hvordan kommer jeres klub videre?
  • Der vil være lidt frugt og drikke undervejs.

Tilmelding

  • Tilmelding til Morten Hedegaard, konsulent for Padel, via mail padel@tennis.dk.
  • Tilmeldingsfrist søndag den 31. marts.
  • Har du spørgsmål, så kontakt Morten Hedegaard på telefon 7172 1073.