Kom til taktik-workshop med tidligere stjernetræner

Den 3. april lægger Carl Maes, der har været træner for blandt andre Kim Clijsters, vejen forbi KB til en workshop om den taktiske side af spillerudvikling.

Få et taktisk boost, når den tidligere stjernetræner Carl Maes besøger Danmark. Workshoppen vil fokusere på taktik med henblik på spillerudvikling baseret på hans mangeårige erfaring som træner for herre- og damespillere i top-100 og ansat i en række tennisforbund. 

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis er rigtigt glade for at kunne give landets trænere mulighed for en dag med Carl Maes, hvor de kan suge viden til sig. Workshoppen foregår hos KB Tennis på Peter Bangs Vej den 3. april. 

Kom med på workshoppen og få en taktisk øjenåbner.

TILMELD DIG NU

FAKTA

Program

  • 10.30 -12.00 – Funktionel analyse i Pejsesalen
  • 12.00 -13.00 – Frokost
  • 13.00 -14.30 – På banen: Taktik i ‘trading and defending’
  • 14.30 -15.00 – Q&A

Tilmelding

Hvornår
Onsdag d. 3. april 2024 fra kl. 10:30-15:00

Hvor
KB Tennis
Peter Bangs Vej 147
2000 Frederiksberg

Mødested: Pejsesalen i Restaurant Granen.

Pris
295 kr. inkl. kaffe, frokost og sodavand

Tilmeldingsfrist
25. marts 2024

TILMELD DIG NU

Om Carl Maes

Carl Maes er anerkendt i den internationale tennisverden som træner, international konsulent og direktør for en række styrende organer. Han har en kandidatgrad i sportsvidenskab og kinesiologi og blev en del af den belgiske tennis forbund i 1992.

Carl er nok mest kendt for sit mangeårige samarbejde med den tidligere nummer 1 på verdensranglisten Kim Clijsters, både som træner og som akademidirektør for Kim Clijsters Academy i seks år frem til 2020. Som træner og præstationschef har han også arbejdet og rejst med flere top-100 spillere på junior- og seniorniveau, såsom Kim Clijsters, Sorana Cirstea, Elise Mertens, Kimmer Coppejans, Kirsten Flipkens, Johanna Konta, Xavier Malisse, Casper Ruud, Laura Robson, Yanina Wickmayer.

Carl bor nu i Spanien med sin familie, hvor han arbejder som selvstændig konsulent.