Konstruktivt møde mellem toppen i DTF og DGI

Efter indgåelsen af en ny samarbejdsaftale mellem DTF og DGI fortsætter arbejdet med fælles målsætninger.

Foto: Jens Aastrup

Tirsdag blev det første styregruppemøde afholdt, siden Dansk Tennis Forbund og DGI indgik en opdateret samarbejdsaftale for tennis, padel og pickleball. Læs mere om aftalen her.

Den opdaterede aftale kom efter den oprindelige aftale blev lavet i 2020, hvor der blev lavet fælles klubudvikling, fælles uddannelsestilbud og fælles stævner- og turneringsudbud. Hos alle parter i styregruppen var stemningen på tirsdagens møde god.

Dagsordenen bød blandt andet på en påbegyndelse af arbejdet med konkrete fælles målsætninger, der skal sikre, at alle klubber kan få den hjælp og sparring, de har brug for på klubudvikling, uddannelse, turneringer og stævner med mere. Meldingen fra parterne er, at det var en særdeles konstruktiv samtale.

På mødet blev der også drøftet, hvordan de gode takter fra Bevæg dig for livet – Tennis kan videreføres, når den overordnede vision Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden udløber efter 2024.

Styregruppen for samarbejdet mellem Dansk Tennis Forbund og DGI mødes løbende for at styrke, udvikle og evaluerer samarbejdet.