Lav den bedste skumtennistræning

Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst udbyder i samarbejde et 3-timers kursus for skumtennis-trænere, som afholdes to gange i Ølstykke. 

Skumtennis er en stor del af indendørssæsonen rigtig mange steder. Dansk Tennis Forbund vil gerne være med til at gøre det nemmere og sjovere at være træner i skumtennis.

Derfor udbyder Dansk Tennis Forbund i samarbejde med Tennis Øst et 3-timers kursus, som afholdes i Ølstykke Tennisklub på to datoer i efteråret. Vælg mellem:

  • Onsdag den 14. november fra kl. 17:30-20:30 **UDSOLGT**
  • Onsdag den 12. december fra kl. 17:30-20:30 **UDSOLGT**

Tilmeldingen er åben for alle, som er medlem af en tennisklub under Dansk Tennis Forbund og fylder min. 14 år i 2018.

Kurset har fokus på struktur i skumtennistræningen og tager udgangspunkt i opvarmningsøvelser, samt syv konkrete lektionsplaner suppleret med forskellige spiløvelser. Der arbejdes med en spilbaseret tilgang til træning, og der lægges i kurset vægt på en praktisk tilgang, hvor al tid foregår på banen og efterfølgende kan anvendes direkte i egen praksis.

“Vi ved, at skumtennis fylder rigtig meget om vinteren i mange klubber – selvfølgelig især de klubber, som ikke har adgang til en tennishal. Derfor er det også vigtigt, at træningen til skumtennis bliver så god som muligt. Efter det her kursus vil man være godt klædt på til at stå for skumtennis i sin klub,” siger klubudviklingskonsulent i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Kurset koster kr. 150,00 og inkluderer en manual med praktiske øvelser. Tilmeldingsfristen er den 26. oktober.

Tilmeldingen er åben. Der er 16 pladser på hvert kursus, der tildeles efter først til mølle.

NB! Kurset den 14. november er fuldt booket (per 10. oktober). Der er stadig ledige pladser onsdag den 12. december.

Vil du gerne have lignende tilbud direkte i din indbakke? Så kan du med fordel tilmelde dig både DTF’s KLUB-nyhedsbrev og TRÆNER-nyhedsbrevet.