Lokal Forsikring bliver sponsor for Dansk Tennis Forbund

Lokal Forsikring og Dansk Tennis Forbund har indgået en sponsoraftale. Aftalen bevirker, at medlemmerne i Dansk Tennis Forbund kan se frem til en stor forsikringsrabat.

Lokal Forsikring og Dansk Tennis Forbund har indgået en foreløbig treårig aftale. Her ses direktør for DTF, Emil Bødker, og administrerende direktør for Lokal Forsking, Michael Nørgaard Larsen (T.H.).

Fremover vil bannere med Lokal Forsikring pryde banderne, når Dansk Tennis Forbund afholder arrangementer rundt om i Danmark.

Lokal Forsikring og Dansk Tennis Forbund har nemlig underskrevet en sponsoraftale. Og dét kommer i den grad landets tennis- og padelspillere til gode. De kan nu se frem til at få op til 25 procent i rabat, når de køber forsikringer gennem Lokal Forsikring og ringer via dette særlige telefonnummer – 55 75 09 90 – eller udfylder dette link.

Derudover bliver Lokal Forsikring navnesponsor for Ungdomsmesterskaberne Inde samt DM Ude, der fremover vil hedde Ungdomsmesterskaberne Inde – Powered by Lokal Forsikring og DM Ude – Powered by Lokal Forsikring.

Men det er ikke kun medlemmerne i Dansk Tennis Forbund, der kan være glade. Hos Lokal Forsikring ser den administrerende direktør Michael Nørgaard Larsen frem til samarbejdet.

”Vi er glade for samarbejdet med Dansk Tennis Forbund, som vi ser en masse gode muligheder i. Vi har et bredt kendskab til hele landet og kan med aftalen tilbyde medlemmerne i Dansk Tennis Forbund skræddersyede løsninger, der passer til det enkelte medlems behov. Derudover glæder vi os selvfølgelig over at kunne bidrage til den fremadstormende udvikling i dansk tennis og padel”, siger Michael Nørgaard Larsen.

Stærkt lokalkendskab – i hele landet

Lokal Forsikring er et landsdækkende forsikringsselskab, der vægter lokalmiljøet højt. Med deres store lokalkendskab kan Dansk Tennis Forbunds medlemmer se frem til at blive mødt af rådgivere, der kan sætte sig ind i det enkeltes situation og give kompetent og professionel service, uanset hvor de bor.

Direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, glæder sig over sponsoraftalen med Lokal Forsikring.

”Vi er utroligt glade for dette samarbejde. Vores medlemmer er fordelt i hele landet, og med aftalen med Lokal Forsikring er vi med til at sikre stor, personlig værdi for den enkelte tennis- og padelspiller. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at Lokal Forsikring er et rigtig godt match for os,” siger Emil Bødker.

Foruden private forsikringer til Dansk Tennis Forbunds medlemmer vil Lokal Forsikring tilbyde en særlig forsikringspakke til de danske tennis- og padelforeninger.

Aftalen er trådt i kraft mellem Lokal Forsikring og Dansk Tennis Forbund. Herunder kan du se, hvordan du som medlem kan få rabat, når du køber dine forsikringer gennem Lokal Forsikring.

SÅDAN FÅR DU RABAT:

Som DTF-medlem kan du se frem til eksklusive rabatter på dine forsikringer, når du kontakter Lokal Forsikring via dette telefonnummer – 55 75 09 90 – eller udfylder dette link.

Mange fordele:

  • Som medlem af DTF kan du få op til 25 procent rabat på dine private forsikringer, når du køber dem gennem Lokal Forsikring. Lokal Forsikring giver en fordelagtig rabat og god løsning, som tilpasses dine behov.
  • Du får gratis adgang til hurtig og ubegrænset videolægehjælp via din mobiltelefon.
  • Du får akut hjælp alle ugens dage hele året rundt, hvis uheldet er ude.

Kort om Lokal Forsikring:

  • Er et gensidigt selskab (G/S). Det betyder, at du som kunde er medejer af forsikringsselskabet
  • Har eksisteret i mere end 160 år
  • Har forsikringer til både private, erhvervs- og landbrugskunder
  • Er en sammenslutning af de tidligere selskaber Udflytterne, Stevns Brand, Frederiksborg Brand og RK Forsikring
  • Omsætter årligt for cirka 350 millioner kroner