Medaljeregn i weekenden

Både juniorernes og veteranernes holdturneringer blev afsluttet i weekenden. Få overblikket over hvem der løb med det ædle metal.

Spillerne gav sig fuldt ud til veteranholdturneringens slutspil. Flere fotos i bunden af artiklen. Foto: Erik Eibye.

Den forgangne weekend bød på afgørelsen af både veteranernes og juniorernes holdturnering. Vi tager en hurtig tur forbi samtlige mesterskaber. Så hold fast, når vi tager hul fra den mest erfarne ende.

C WorldWide Veteranholdturneringen havde slutspil i Aarhus, hvor både ALTS og Århus 1900 lagde grus til.

Hos 70+ blev det meget tæt i finalen mellem Lyngby og HIK. Lyngby vandt de to singler, men HIK tog sig af alle kampe med kvindeligt islæt, og da de også tog sig af 2. herredouble, vandt HIK med 4-3. Bronzen vandt Aalborg med 4-3 over Tisvilde.

Lyngby måtte også nøjes med sølvet i 60+. KB viste sig at være lige tanden sejere, da de vandt med 5-3. Århus 1900 tog sig af bronzen.

Spændingen var intakt til det allersidste i finalen hos 50+. Arbejdernes Tennisklub og HIK stod overfor hinanden. De to hold delte singlerne ligeligt mellem hinanden. Det samme gjorde sig gældende for doublerne. Derfor skulle der en golden matchtiebreak til at afgøre mesterskabet. Her trak ATK de afgørende point hjem. Bronzen gik til ALTS.

Mindre tvivl var der om udfaldet hos 40+. For tredje år i træk blev mesterskabet vundet af Virum-Sorgenfri. Finalecifrene lød på 5-1 over Øresund. HIK besejrede Fruens Bøge i kampen om bronze.

Alle resultater fra weekendens slutspil kan tilgås på Tournament Software.

Ungdomsmedaljer til flere klubber

Jublende glade drenge fra HIK. Foto: HIK Tennis.

KB var værter for DTF Juniorholdturneringens Medaljespil.

Hjemmebanefordelen var ikke nok for KB i finalen hos piger U16/U18. HRT vandt sikkert med 4-0 i finalen. Bronzen gik til Holte.

KB havde mere held i sprøjten hos drenge U16/U18. Lyngby blev slået med 4-0 i finalen, selvom der skulle matchtiebreak til i tre af de fire kampe. Holte vandt også bronzekampen hos drengene.

Nordsjælland Tennis – en sammenslutning af klubberne i Farum, Birkerød og Hareskov-Værløse – løb med guldet efter 4-2 over HIK hos piger i U14. Gentofte vandt bronze.

U14 drenge blev vundet af KB, der slog HRT med 4-1. Bronzen gik til Tennis Østjylland med spillere fra Skovbakken og ØBG Silkeborg.

Hos U12 piger blev det til sejr til KB med 4-0 over B.93 i finalen. Nordsjælland Tennis blev bronzevindere.

Finalen stod også mellem KB og B.93 hos U12 drenge. Men her endte det med sejr til B.93 på 4-0. Også hos U12 drenge fik Nordsjælland Tennis bronze.

I den kønsneutrale Tennis10-række med orangebolde blev det til sejr ved slutspillet til Øresund, der vandt med 4-2 over Tennis Østjylland. Gentofte tog bronze efter 3-3 mod B.93. Gentofte vandt flest sæt.

Alle resultater fra DTF Juniorholdturneringen findes i Tournament Software.

Flere pletskud

Foto: Erik Eibye.
Solen hang over anlægget i Århus 1900. Foto: Erik Eibye.
Aarhus Lawn Tennis Klub har et af landets hyggeligste anlæg, hvilket kom veteranerne til gode i weekenden. Foto: Erik Eibye.
Masser af kampiver hos veteranerne. Foto: Erik Eibye.
Jubel hos Øresund over guldet i Tennis10. Foto: Øresund Tennis.
Den er god nok. Guld til KB’s piger. Foto: KB Tennis.