Meld klubben til Tennissportens Dag 2021

Tennissportens Dag afholdes 8. maj 2021. Forhåbentlig kan det blive et fornemt comeback til arrangementet, efter sidste års aflysning på grund af corona. Lige nu er tilmeldingen åben for klubber.

Tennissportens Dag er traditionen tro en unik mulighed for at give potentielle medlemmer en på opleveren.

Tennissportens Dag har vist sig som en hårdfør og robust størrelse. I 2019 blev der sågar slået nye rekorder selvom sne og blæst var en værdig modstander mange steder i landet. På dagen tiltrak intet mindre end 260 deltagende klubber 8.800 spillelystne mennesker, hvoraf godt 3.000 var helt nye ansigter. Af dem meldte ca. 1.800 sig ind.

Sidste år blev eventen desværre aflyst på grund af corona. Der er også en sandsynlighed for at Tennissportens Dag i 2021 kan komme til at stå noget i skyggen af corona.

Vi satser dog stadig på, at dagen kan afholdes under sikre forhold, og helt i henhold til de retningslinjer, som er udstukket af myndighederne. Det er naturligvis altafgørende, at der lørdag 8. maj er åbnet op for udendørs foreningsidræt, og hertil gerne med et rimeligt forsamlingsloft.

Klubtilmeldingen er åben, så skynd jer at tilmelde klubben til Tennissportens Dag 8. maj 2021! Der trækkes lod blandt de første tilmeldte klubber om t-shirts til tovholdere samt 5x gavekort af 3.000 kr. til Motivu online markedsføring.

Sammen med Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kan jeres klub være med til at vise tennissporten frem, skabe opmærksomhed lokalt som nationalt og få flere til at spille tennis.

Med Tennissportens Dag får jeres klub: