Meld klubben til Tennissportens Dag 2022 – vi afholder dagen lørdag 30. april

Tilbage i 2019 slog Tennissportens Dag alle rekorder, da hele 260 klubber landet over bød op til en sving om med tennisketsjeren. Nu går vi efter at slå rekorden og åbner for, at I kan tilmelde jeres klub til Tennissportens Dag 2022.

Tennissportens Dag er traditionen tro en unik mulighed for at give potentielle medlemmer en på opleveren.

I 2020 kom corona i vejen, mens 2021 bød på et pænt comeback set i lyset af corona. Vi håber, at 2022 bliver året, hvor landets klubber igen for fuld flor kan vise sin store kærlighed til tennis frem og lade nye spillere opleve gejsten og sammenholdet i klubberne.

TILMELD JERES KLUB HER

Tennissportens Dag har tidligere vist sig som en hårdfør og robust størrelse. I 2019 blev der sågar slået nye rekorder, selvom sne og blæst var barske modstandere mange steder i landet. På dagen tiltrak intet mindre end 260 deltagende klubber 8.800 spillelystne mennesker, hvoraf godt 3.000 var helt nye ansigter. Af dem meldte godt 1.800 sig ind.

Sammen med Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kan jeres klub være med til at vise tennissporten frem, skabe opmærksomhed lokalt som nationalt og få flere til at spille tennis.

Med Tennissportens Dag får jeres klub blandt andet:

Vind præmier ved hurtig klubtilmelding
Klubtilmeldingen er åben så skynd jer at tilmelde klubben til Tennissportens Dag lørdag 30. april 2022!

Der trækkes lod blandt de første tilmeldte klubber om 5x gavekort af 3.000 kr. til online markedsføring via Motivu.

TILMELD JERES KLUB HER