Nationalt Tennisseminar afholdes lørdag den 3. marts 2018 i Nyborg

Det er en fornøjelse at kunne annoncere, at Dansk Tennis Forbund inviterer til Nationalt Tennisseminar lørdag den 3. marts 2018.

Nationalt Tennisseminar holdes i skønne rammer på Hotel Storebælt Sinatur i Nyborg, hvor klubudvikling vil være et gennemgående tema for dagen og der vil være masser af inspiration for både klubledere, trænere og tennisildsjæle. Dagen vil være en god kombination af oplæg og debat i plenum, workshops samt god tid til både formelt og uformelt netværk.

Som en lille appetitvækker er her et udpluk af dagens program:

  • ”Professionalisering presser frivillige ud – eller gør det?”, v/Esben Danielsen, direktør i Lokale- og Anlægsfonden, tidligere udviklingschef for Roskilde Festival
  • Tænd ildsjælen og gør en forskel – et foredrag, der sætter fut i folk”, v/Tommy Krabbe, foredragsholder, forfatter (Ildsjælenes Bog)
  • ”Direktøren og formanden i den varme stol”, Direktør Klaus Nørby Jakobsen og formand Henrik Thorsøe Pedersen stiller op til debat via spørgsmål fra salen

Det endelige program og indbydelsen til Nationalt Tennisseminar er klar lige efter nytår, hvor der også åbnes for tilmelding. Men sæt allerede nu kryds i tenniskalenderen!

Med håbet om at se mange tennisildsjæle, trænere og klubledere til Nationalt Tennisseminar 2018 i Nyborg.

/DTF Klubudvikling