Ny anlægspartner skal sikre flere indendørsbaner

Dansk Halbyggeri bliver ny officiel anlægspartner i Dansk Tennisforbund. Nye indendørs tennishaller kan skabe medlemstilvækst, siger direktør Klaus Nørby Jakobsen.

Ny samarbejdsaftale med Dansk Halbyggeri skal sikre gode indendørs træningsforhold ude i klubberne. For mange medlemmer sendes på ufrivillig lang vinterferie, og det problem vil det nye anlægspartnerskab kunne hjælpe med til at løse.

”Vi ser en klar medlemstilvækst i de klubber, der får bygget nye indendørsfaciliteter. Derfor vil vi med Dansk Halbyggeri som anlægspartner kunne skabe bedre træningsforhold i klubberne, og dermed løfte medlemstallet på landsplan,” fortæller direktør i Dansk Tennis Forbund, Klaus Nørby Jakobsen.

Med aftalen bliver entreprenørfirmaet forbundets officielle bygge- og anlægspartner for tennishaller frem til 2020. I perioden skal Dansk Halbyggeri hjælpe med rådgivning, projektering og etablering af nye halprojekter.

”Vi er klar til at gå i tæt dialog med de enkelte tennisklubber, og hjælpe med at indfri deres mål. Vi håber, at klubberne vil benytte samarbejdet, og vi sidder klar til at svare på henvendelser og spørgsmål om mulighederne for udvidelse af klubfaciliteterne,” siger Bygningsingeniør i Dansk Halbyggeri Poul Bo Petersen.