Ny direktør på plads i Dansk Tennis Forbund

Emil Bødker er ny direktør for Dansk Tennis Forbund. Han indtræder dags dato som leder af sekretariatet i Brøndby.

Emil Bødker er ny direktør i Dansk Tennis Forbund.

Det bliver et kendt ansigt i de danske tennisklubber, som fremover bliver direktør i Dansk Tennis Forbund. Emil Bødker skifter fra sin nuværende stilling som klubudviklingskonsulent i DTF til stillingen som leder af sekretariatet i Brøndby.

Han overtager stillingen som direktør med øjeblikkelig virkning efter Klaus Nørby Jacobsen, der sagde op tidligere på efteråret.

”Emil var den bedste kandidat i et stærkt felt. Med sin brede tennisbaggrund er vi overbeviste om, at han kan styrke samarbejdet på tværs af klubber, unioner og forbund, således at vi får et stærkere og mere samlet Tennisdanmark,” siger formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen.

Udover de sidste to år, hvor Emil Bødker som klubudviklingskonsulent har haft ansvaret for de sjællandske klubber, har han tidligere været ansat i så geografisk forskellige klubber som Kolding, Dragør og 4,5 år i Roskilde, hvor han stadig er aktiv som spiller.

Emil Bødker har ledelseserfaring fra både sin tid i Roskilde og for arbejdet med trænerne i DTF Trænerhus. Desuden har han en kandidat i virksomhedsledelse fra Roskilde Universitet.

”Jeg ser super meget frem til at gå ind i den nye rolle og til udfordringen med at skabe en ’vi-følelse’ på tværs af landet. Det er vigtigt, at vi som forbund hele tiden ser tingene fra klubbernes synspunkt og spørger, hvordan vi kan bidrage bedst muligt. Det bliver også spændende at grave ned i de dele af tennisverdenen, som jeg ikke har beskæftiget mig så meget med de sidste par år,” siger 33-årige Emil Bødker.

Som direktør får Emil Bødker ledelsesansvaret for sekretariatsstaben, som består af seks fuldtidsansatte og tre deltidsansatte, samt trænerne i DTF Trænerhus.

FAKTA

Emil Bødker

Erhverv:

  • Klubudviklingskonsulent i DTF for sjællandske klubber de seneste to år
  • Klubtræningschef i Roskilde Tennisklub i 4,5 år
  • Desuden tidligere ansættelser i tennisklubberne i Kolding, Vallensbæk, Greve, Taastrup og Dragør.

Uddannelse:

  • Cand. Soc. i virksomhedsledelse fra RUC og HA (jur) fra CBS.

Privat:

  • 33 år
  • Bor med sin kone og halvanden år gamle søn i Lejre
  • Startede som junior til tennis i Jystrup Tennisklub og senere i Roskilde Tennisklub
  • Han er stadig aktiv i Roskilde, hvor han spiller på klubbens førstehold i 2. division.