Ny kommunikations­ansvarlig i DTF

32-årige Thomas Hansen vil fremover være kommunikations- og presseansvarlig i Dansk Tennis Forbund.

Thomas Hansen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet for flere af idrættens organisationer heriblandt Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Desuden har han stor erfaring som videojournalist fra web-tv-kanalen On-Sport.

Senest var han hyret ind som pressemedarbejder i forbindelse med Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Sydafrika i efteråret.

”Med Thomas på holdet har vi fået en tiltrængt forstærkning på det kommunikative område. Han har en rigtig god blanding af indsigt i foreningsarbejde, tennisviden, erfaring med pressearbejde og journalistisk tæft. Jeg ser frem til, at vi får øget synligheden af tennissporten og DTF’s kerneevents på regionalt og nationalt plan,” siger Klaus Nørby Jakobsen, der er direktør i Dansk Tennis Forbund.

Tennisopvækst
Thomas Hansen har haft tennis tæt på gennem store dele af sit liv. Han startede som 8-årig i Næstved Tennis Klub, hvor han spillede i 16 år. Undervejs fungerede han på skiftende tidspunkter som træner, holdleder og bestyrelsesmedlem i det sydsjællandske.

De seneste to år har han huseret på KFUM’s grusbaner i Emdrup.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang som kommunikations- og presseansvarlig og til at møde de mange gode kræfter rundt om i tennisdanmark. Jeg har stor respekt for opgaven, men også en enorm lyst til at gøre en forskel for tennissporten, der har givet mig så mange gode oplevelser gennem årene,” siger Thomas Hansen.