Nyt kuld ungdomsmestre udklækket

Hillerød Tennisklub lagde onsdag grus til finalerne ved Ungdomsmesterskaberne udendørs 2019.

Emilie Just Bomholt i fuld løb på sin vej mod sin UM-titel.

Onsdag var der fuldt finaleprogram ved Ungdomsmesterskaberne – sponsoreret af HEAD og C WorldWide. I U16 pigesingle fulgte Johanne Svendsen (HRT) sin flotte finaleplads ved senior DM op ved at besejre Natacha Schou (Lyngby) 6-3, 6-2.

Svendsens klubkammerat Christopher Garde sikrede endnu et mesterskab til Hørsholm-klubben, da han i en gentagelse af den indendørs U14 UM-finale slog Cornelius Shalmi (HIK) i to sæt. I pigernes U14 blev det til et mesterskab til B.93, da Zoe Du Pasquier Jensen slog Emilie Just-Bomholt (HIK) med 6-4, 6-3.

Allerede inden finalerne blev spillet var B.93 sikre på at få en mester. U12 pigesinglefinalen var nemlig et opgør mellem klubkammeraterne Cecilie Fridtjof og Lucca Ingildsen. Den kamp kom Cecilie bedst ud af og vandt 6-3, 6-3.

Hos de ældste blev det til ungdomsmesterskaber til Martha-Elisa Stemann (HIK) og Niels Heise Korsgaard (Give). De vandt finalerne over henholdsvis Camilla Flintholm Jensen (Fruens Bøge) og Emil Okkels Jensen (Fruens Bøge).

Desværre gjorde skader også deres indhug i finalefeltet. U16 drengesingle blev ikke spillet, da Valdemar Pape dagen forinden havde fået en skade i double. Mester blev Casper Jalili Mikkelsen (Lyngby). U12 drengefinalen blev også afgjort før tid af en skade. Esbjergs Rasmus Hembo fik bagud 0-3 en lyskenskade, der forhindrede ham i at fortsætte. Guldet gik derfor til Lucas Christmas-Møller (KB).

Tætte doublefinaler

Dagens tætteste finale blev spillet i U18 pigedouble. Ida Hasselbalch (HRT) og Camille Ramm-Larsen (Gentofte) nåede at have matchbold i tredje sæts matchtiebreak, men alligevel blev det Anna Aagaard Nielsen (Lyngby) og Martha-Elisa Stemann som løb med UM-titlen.

Den sidste finale på dagen måtte også ud i matchtiebreak for at finde en vinder. Emilie Just-Bomholt og Cornelius Shalmi vandt første sæt med 6-3. Vilma Krebs Hyllested (HRT) og Kristian Kjellberg (Gentofte) svarede igen og tog andet sæt med 3-6. I matchtiebreaken var det igen Just-Bomholt og Shalmi, som kom foran. Og den føring holdt de hjem og vandt 10-7.

Alle resultater fra UM-finalerne