Arla® Protein

Arla® Protein er hovedsponsor for Padel i Danmark, som er DGI og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for at udvikle padelsporten i Danmark.

”I Arla® Protein er vi meget glade for samarbejdet og ser frem til at bidrage til udviklingen og udbredelsen af padelsporten i Danmark. Vi håber, at det bliver begyndelsen på et langvarigt partnerskab med Padel i Danmark – til gavn for landets padelforeninger, spillere og trænere,” sagde Lise Kraglund, Brand Manager for Arla® Protein i forbindelsen med offentliggørelse af aftalen.

Arla® Protein produkter er pakket med næringsstoffer, som er essentielle for at bibeholde og øge din muskelmasse. Med andre ord er de en uundværlig træningsmakker, så du kan dyrke dit drive og din passion. Arla® Protein er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som bidrager til at vedligeholde og øge muskelmasse.

”Padel skal udvikles på sportens egne præmisser, samtidig med at den bliver solidt forankret i den unikke danske model med foreningsidræt. Padel i Danmark og Arla® Protein deler ambitionsniveau for padelsportens videreudvikling. Derfor er vi rigtig glade for at have landet den her aftale med Arla® Protein,” siger Emil Bødker, der er direktør i Dansk Tennis Forbund.

Arla® Protein er en del af Arla Foods amba.

Læs mere om Arla Protein