C WorldWide

I 2017 indgik formueforvalteren C WorldWide og Dansk Tennis Forbund en 3-årig samarbejdsaftale om udvikling af tennistalenter. Aftalen udbygger Dansk Tennis Forbunds økonomiske rammer for talentudvikling og betyder konkret, at de bidrager med støtte til nuværende talenter i form af en talentpris samt opbygning af en mere udbredt etablering af talentmiljøer rundt om i landet.

Samarbejdet kommer til at foregå under navnet C POTENTIAL og handler blandt andet om at finde potentiale blandt unge tennisspillere i Danmark, der kan indgå i talentmiljøerne. Samtidig stemmer dette også overens med investeringsfilosofien hos C WorldWide, der handler om at finde potentiale og skabe langsigtede solide afkast til deres kunder. Læs mere om C WorldWide og deres strategi for kapitalforvaltning.

Aftalens hovedpunkter

Talentmiljøopbygning:

  • Dansk Tennis Forbund har som talentstrategi valgt at etablere op til 12 talentmiljøer geografisk fordelt i Danmark, som har til opgave at styrke dansk tennis’ grundlæggende talentidentifikation og -udvikling.
  • Aftalen betyder, at der kan etableres flere træningssamlinger skabt i tæt samarbejde mellem Dansk Tennis Forbunds sportschef og cheftrænere i de udvalgte talentmiljøklubber.

C WorldWide – Talentprisen:

  • Som en nyindstiftet pris uddeles en gang årligt et beløb svarende til samlet 100.000 kr. til det eller de talenter, som har klaret sig bedst målt på objektive kriterier.
  • Prisen uddeles af tennisfagkyndige personer, som vurderer og evaluerer de mulige kandidater.
  • De første vindere af C WorldWide Talentprisen blev Clara Tauson og Holger Nødskov Rune.

Talentsamling i december 2017

Den 18. og 19. december 2017 blev der afholdt to U12 samlinger for 54 udvalgte drenge og pigespillere fra talentmiljøerne. Det blev til to spændende dage i KB, hvor sportschefen i DTF Jens Anker Andersen i samarbejde med Simon Verner, Mikkel Lynge og Mikkel Nørby gennemførte både fysiske øvelser og tennisøvelser. Der var glad respons fra deltagerne som trætte og med røde kinder allerede glædede sig til næste samling.