RACKET GROUP

Dansk Tennis Forbund og DGI har en partnerskabsaftale med RACKET GROUP som er en del af Sports Group Denmark. Aftalen giver faste og rimelige priser for landets klubber på padelbolde og padeludstyr med mærkerne FZ FORZA og Babolat. Aftalen løber foreløbig til og med udgangen af 2024.

Aftalen skal være med til at understøtte Dansk Tennis Forbunds og DGI´s arbejde med at udvikle padelsporten til en foreningsidræt i Danmark.

”Aftalen indebærer muligheder og produkter fra både FZ FORZA og Babolat, som i dag begge to hører til blandt de allerstørste padel-leverandører i det danske marked. Med udgangspunkt i de muligheder to brands giver, samt en generel stor erfaring fra arbejdet med foreninger, forventer vi at være en aktiv og værdifuld partner,” sagde Carsten Brink, salgschef i RACKET GROUP, da aftalen blev indgået.

Om RACKET GROUP

RACKET GROUP er specialister i ketchersport og er en del af Sports Group Denmark. Sports Group Denmark designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, kvinder og børn. Siden starten i 2012 er Sports Group Denmark vokset til af de største firmaer indenfor sportswear i Skandinavien.

For at styrke set-uppet blev RACKET GROUP dannet i slutningen af 2020, og alle ketchersportsaktiviteter er flyttet fra Sports Group Denmark til RACKET GROUP, der har hovedsæde i Frederikshavn.

RACKET GROUP kan kontaktes på info@racket-group.dk