STATE er teamsponsor for landsholdene i Davis Cup og Billie Jean King Cup. Samtidig er STATE navnesponsor for den landsdækkende STATE Pickleball Tour.

Forbindelsen til tennissporten er naturlig for STATE. Danmarks bedste tennisspiller gennem tiderne, Caroline Wozniacki, er nemlig medejer af STATE. Ejerkredsen tæller også fodboldlandsholdsspiller Christian Eriksen og professor Jens Bangsbo.

”Vi glæder os utrolig meget over samarbejdsaftalen med Dansk Tennis Forbund. Vi vil gøre, hvad vi kan for at udnytte synergien i den flotte fremgang i dansk tennis og vores brand, så vi sammen kan tage rejsen videre,” siger Danni Møgelvang Rasmussen, der er partner og sales director i STATE Drinks.

STATE udvidede i 2022 deres engagement i dansk tennis og er også blevet navnesponsor for UM. Fremover vil både de traditionsrige turneringer for den bedste ungdom hedde Ungdomsmesterskaberne – powered by STATE.

Udvidelsen af samarbejdet sker i forbindelse med, at STATE lancerede deres nye vitaminfyldte læskedrik Vitamin+ by STATE.

Udover ved landskampe vil STATE også være synlige på bandereklamer ved UM og DM samt ved SPORT LIVE’s tv-transmissioner fra Elitedivisionen. Samtidig vil STATE være at finde fysisk til udvalgte events i tennis og pickleball.