Racket Group, DGI og DTF forlænger samarbejdet

Partnerskabsaftalen mellem Racket Group, DGI og Dansk Tennis Forbund fortsætter i 2024. Aftalen giver fordelagtige tilbud på padeludstyr, -tøj og -bolde til landets foreninger.

Racket Group, DGI og DTF fortsætter partnerskabet 2024.

Udstyret skal være tiptop, når padelbanerne i landets foreninger indtages. Derfor har DGI og Dansk Tennis Forbund under den fælles indsats ’Padel i Danmark’ siden 2021 haft en partnerskabsaftale med Racket Group.

Nu er der godt nyt, for Racket Group, Dansk Tennis Forbund og DGI har nemlig forlænget partnerskabet omkring Padel i Danmark i et år. Aftalen med Racket Group, som er en del af Sports Group Denmark, er med til at understøtte udviklingen af padel som foreningsidræt og sikrer klubberne faste og rimelige priser på bolde og padeludstyr af mærkerne Babolat og FZ FORZA.

Det fortsatte samarbejde vækker stor glæde hos Carsten Brink, som er salgschef i Racket Group.

”Padelsporten er stadig i rivende udvikling, og vi er utroligt glade for at kunne fortsætte vores partnerskab med Padel i Danmark. Sammen har vi arbejdet for at fremme padel i foreningsregi og levere kvalitetsprodukter til padelspillere i hele landet. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og bringe foreningspadel til nye højder i Danmark,” siger Carsten Brink.

Et løft til foreningspadel

Under navnet Padel i Danmark samarbejder DGI og Dansk Tennis Forbund tæt om udvikling af padelsporten i Danmark. Aftalen med Racket Group er i den forbindelse et vigtigt element, der er med til at løfte padelsporten herhjemme.

”Det er vores klare ambition at fortsætte udviklingen af padel som en stor foreningsidræt i Danmark, og aftalen med Racket Group gør det muligt for Padel i Danmark at løfte sporten. I samarbejde med Racket Group har vi gennem de sidste to år blandt andet haft mulighed for at tilbyde intropakker til klubberne, der gør det nemt for dem at anskaffe padeludstyr og bolde til en rimelig pris. Det er vi utroligt glade for at kunne fortsætte med,” siger Jesper Munk, der er afdelingsleder for Team Tennis & Padel i DGI.

For den enkelte klub er det nemt at få fingrene i bolde og intropakker. Som en del af partnerskabsaftalen mellem Racket Group, Dansk Tennis Forbund og DGI har landets foreninger mulighed for at benytte gode tilbud på padelbats, padelbolde og padeltræningsredskaber. Ønsker jeres forening at høre mere om de fordele, der er ved at indgå et samarbejde med Racket Group, kan I henvende jer på følgende mail info@racket-group.dk.

Samarbejdet mellem Racket Group og Padel i Danmark er allerede kommet mange foreninger til gode, og Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund, er yderst tilfreds med at have sat sin underskrift på den nye kontrakt.

”Vi er utrolig glade for, at vores partnerskab med Racket Group fortsætter. Sammen har vi skabt en stærk alliance, der har styrket padel i Danmark, og jeg glæder mig til at fortsætte vores fælles rejse mod endnu større succes på padelbanerne i de danske foreninger,” siger Emil Bødker.

Aftalen mellem DGI, Dansk Tennis Forbund og Racket Group løber et år frem.

Om Racket Group

Racket Group er specialister i ketchersport og er en del af Sports Group Denmark. Sports Group Denmark designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, kvinder og børn. Siden starten i 2012 er Sports Group Denmark vokset til af de største firmaer indenfor sportswear i Skandinavien.

For at styrke set-uppet blev Racket Group dannet i slutningen af 2020, og alle ketchersportsaktiviteter er flyttet fra Sports Group Denmark til Racket Group, der har hovedsæde i Frederikshavn.

Racket Group kan kontaktes på info@racket-group.dk

Om Padel i Danmark

Padel i Danmark er et samarbejde mellem DGI og Dansk Tennis Forbund. Formålet er at udvikle padelsporten i Danmark på sportens egne præmisser, samtidig med at den bliver solidt forankret i den unikke danske model med foreningsidræt.

DGI og Dansk Tennis Forbund brænder for at gøre det nemt at være padelklub ved at tilbyde foreningerne den fulde pakke med klubudvikling, træneruddannelse, introkurser, rådgivning om faciliteter, turneringer og udstyr.