Pickleball: Få et inspirationskursus i jeres forening

Få et gratis inspirationskursus, der kan klæde jeres klub på til at tilbyde pickleball.

Pickleball står foran sit store gennembrud som sportsgren i Danmark. Flere foreninger er allerede i gang med spillet, der er utrolig nemt at komme i gang med – ikke mindst, hvis man i forvejen har prøvet kræfter med ketsjer- eller batsport. Samtidig kan en badmintonbane ganske nemt laves om til en pickleball-bane med de rigtige mål.

Med et inspirationskursus fra Dansk Tennis Forbund og DGI kan foreningen blive klar til at tilbyde og vise, at pickleball er for alle.

Måske går jeres klub og overvejer, om pickleball også kan være noget for jer. Det kan også være, at I netop er begyndt med pickleball, eller også har I allerede været i gang i noget tid. I alle tilfælde tror vi på, at det vil være en god ide med et inspirationskursus fra Dansk Tennis Forbund og DGI.

Tre tætpakkede timer

Et inspirationskursus henvender sig til de relevante trænere, ledere, nysgerrige og ildsjæle i foreningen, så flest muligt bliver klogere på pickleball i praksis – og kan løfte aktiviteterne for medlemmerne og potentielle nye medlemmer.

Inspirationskurset er et tre timers tætpakket kursus, hvor sjov, læring og inspiration fylder hele programmet. Alle tre timer foregår på banen, hvor fokus er på masser af praktik og træningsøvelser. Herudover er der selvfølgelig en kort intro og afslutning med lidt teori og input til aktiviteter.

Vi kommer rundt om regler, teknik og spilforståelse. Derved får foreningen og trænerne et kendskab til de grundlæggende ting i den frembrusende sport. Samtidig kommer vi med adskillige input til øvelser, som kan tilpasses til både begynderen og de let øvede.

Lad os komme i gang

Det er gratis at få et inspirationskursus i jeres forening. I skal blot stille med et halgulv – gerne med badmintonstreger – så kommer vi med resten.

Er I nysgerrige? Så kontakt os med det samme.

Nathali Thorius
Uddannelseskonsulent
nat@tennis.dk
+45 40 48 97 33

Om DTF og Pickleball

I 2023 gik Dansk Tennis Forbund sammen med sammenslutningen Pickleball Denmark i bestræbelserne for at udbrede pickleball og gøre det til en stærk foreningsidræt herhjemme. Sammen med DTF udgør de frivillige kræfter fra Pickleball Denmark et udvalg, der arbejder med udviklingen og organiseringen af pickleball i Danmark.

Lige som med tennis og padel arbejder Dansk Tennis Forbund og DGI også sammen om indsatserne for pickleball.