Sådan får du fingrene i billetter til Wimbledon 2024

Vil du opleve stemningen ved en af verdens ældste og mest prestigefyldte turneringer? Wimbledon har nu åbnet for sin ”public ballot” for 2024, hvor du kan vinde muligheden for at købe to af de eftertragtede billetter.

Wimbledon er en af verdens mest ikoniske tennisturneringer, og kendetegnes af sit grønne græsunderlag, prestigefyldte historie og traditionsrige atmosfære. Denne legendariske begivenhed, der afholdes hvert år i den engelske hovedstad London, er ikke blot en sportsbegivenhed, men en oplevelse du sent vil glemme.

Billetterne er eftertragtede og bliver med garanti udsolgt hvert år. Næste års udgave af Wimbledon spilles fra den 1. juli til den 14. juli 2024, og du kan faktisk allerede nu tage skridtet for at sikre dig et par billetter. Dette kræver en portion held i lodtrækningen i “The Wimbledon Public Ballot.”

Public Ballot

“The Wimbledon Public Ballot 2024” er nu åben. Her har du muligheden for at vinde retten til at købe to billetter til din husstand. Vinduet for “The Wimbledon Public Ballot” er dog kun åbent i en kort periode. Du kan ansøge nu og frem til den 10. oktober 2023.

LÆS OM THE WIMBLEDON PUBLIC BALLOT 2024 OG SØG HER