DTF anbefaler: Ingen streaming af ungdomskampe

Dansk Tennis Forbund anbefaler, at der ikke bør livestreames fra kampe, træningspas og turneringer for børn og unge under 18 år. Anbefalingerne gælder for tennis, padel og pickleball.

Tidligere i år lancerede DIF sine anbefalinger om livestreaming af børne- og ungdomskampe. Anbefalingerne kom efter et grundigt forløb, hvor en lang række parter blev konsulteret. På baggrund af det forarbejde er Dansk Tennis Forbund nu klar med anbefalinger, der gælder for tennis, padel og pickleball.

Anbefalingen er en direkte opfordring til, at der ikke bør livestreames fra kampe, træningspas og turneringer for børn og unge under 18 år.

Anbefalingen gælder for ungdomsidræt og ikke udøvere under 18 år, som dyrker idræt på seniorniveau. Det kunne være en ungdomsspiller, der er med i Elitedivisionen i tennis.

”De unge mennesker skal opleve et trygt miljø, hvor der er plads til at fejle og være sig selv, når de spiller tennis, padel og pickleball. Vores sportsgrene har en høj eksponering af den enkeltes fejl og resultater, da sporten dyrkes enkeltvis eller i par. Derfor vil vi gerne reducere risikoen for mobning og digital udskamning,” siger Henrik Thorsøe Pedersen, der er formand for DTF.

Læs DTF’s anbefalinger om livestreaming af børne- og ungdomskampe, -træningspas og –turneringer.

Regler, love og anbefalinger fra DTF kan altid findes på https://tennis.dk/om-os/love-og-regler/