Kampe er fede – de kan blive endnu federe

I dansk tennis vil vi gerne have flere til at spille flere kampe – hele livet.

Et fyldt tennisanlæg er altid en fryd for øjet. Foto: Erik Eibye.

Uanset om du spiller tennis som en fritidsaktivitet eller deltager seriøst i turneringer, er der masser af gyldne grunde til at spille kampe. Her er fem, der ligger lige til forhånden.

 FEM GODE GRUNDE TIL AT SPILLE TENNISKAMPE

  1. Venskabsboost: Tennis er en social sport, hvor du møder mange nye mennesker. At deltage i tenniskampe styrker dine sociale bånd og øger din trivsel. Tenniskampe er en glimrende mulighed for at opbygge varige venskaber med mennesker, der deler din kærlighed til sporten.
  2. Konkurrencekraft: Når du spiller tenniskampe, styrker du din konkurrenceånd og beslutsomhed. Du kan sætte dig mål og arbejde for at forbedre dine færdigheder og resultater.
  3. Samarbejde: Tennis kan spilles som et holdspil i doublekampe. Det udvikler dine samarbejdsevner, og du lærer at nyde godt af alle fordelene ved teamwork.
  4. Selvudvikling: Kampe giver dig mulighed for at forstå dig selv bedre, opdage dine styrker og svagheder, så du bliver bedre til at tage strategiske beslutninger.
  5. Mentalt fokus: Individuelle sportsgrene kræver stærk mental udholdenhed og fokus. Du lærer at stole på egne evner, træffe hurtige beslutninger og forblive rolig under pres.

Måske synes du, at der skal lidt mere til, før det bliver rigtigt interessant med en rask lille turnering. Det er der også råd for. De kommer her.

FIRE FIF TIL DEN GODE TENNISTURNERING

➡️ Kickstart hyggen med kaffe på kanden og rundstykker til de morgenfriske(trætte).

➡️ Giv en souvenir eller præmie til alle deltagere – også selvom de ikke har vundet noget.

➡️ Leg med stemningen. Få fx en DJ til at spille musik🎶 til kampene, dekorer klubområdet med masser af blomster eller find på et sjovt tema for turneringen med udklædning, picnic, træketsjere eller hvad det nu kan være

➡️ Afhold en samlet finaledag, hvor I opfordrer medlemmer og nysgerrige til at kigge forbi. Stil havestole klar til tilskuerne, sørg for let forplejning.

PS: Kunne du godt tænke dig, at der blev spillet endnu flere kampe i din klub? Så skal I måske i gang med at bruge DTF Tournament Software hos jer. Turnerings-softwaren er både velegnet til den klassiske klubturnering og puljespil i såkaldte Box ladders.

Læs mere om, hvordan I kommer i gang med DTF Tournament Software.