Sådan følger du med i DM i padel – Powered by Arla® Protein

DM i padel – Powered by Arla® Protein spilles med vandkig under DIF’s DM-uge. Her får du oversigten over, hvordan du følger mesterskabet.

Julia Isabella Wiese er blandt gengangerne fra sidste års DM.

Weekenden bliver fyldt med padel, når DM – Powered by Arla® Protein og DM sideevents løber af stablen i Aalborg.

DM i padel en del af DM-ugen – et samlet arrangement med danmarksmesterskaber i 40 sportsgrene på samme tid i samme by, der arrangeres af Danmarks Idrætsforbund.

Der er flere gode måder at følge med i padelmesterskabet.

To venues

Padel får en helt central placering ved DM-ugen. Der sættes nemlig en midlertidig padelbane op på havnekajen i Aalborg side om side med en længdespringsgrav, beachvolley og bueskydning i det, der er hjertet af DM-ugen.

På Honnørkajen bliver der tryk på lørdag fra morgen til aften, hvor alle indledende kampe i de tre DM-hovedturneringer afvikles. Alle øvrige kampe afvikles i det topmoderne center PadelPadel Aalborg om lørdagen. Det samme gælder i øvrigt alle rækkerne ved DM sidevents – Powered by Arla® Protein.

SPORT LIVE viser alle tre finaler

Søndag er helliget de tre finaler for henholdsvis mix, damer og herrer. Er det ikke lige aktuelt at komme forbi havnen i Aalborg, kan alle tre finaler nydes direkte på SPORT LIVE. Finalerne spilles fra klokken 11.00 søndag.

Læs mere om SPORT LIVE’s transmissioner fra DM-ugen

Sociale medier

Vi er med hele vejen ved DM. Vil du være helt sikker på at få en ren padelkanal, kan vi anbefale Padel i Danmarks sociale medier. Så sørg for, at du følger os på:

Artikler

Når det først går løs med DM i padel – Powered by Arla® Protein, vil vi også hoppe til tasterne. Så du kan finde reaktioner og resultater i artikler på tennis.dk og padelidanmark.dk

Lodtrækninger

Hvem skal møde hvem? Det er jo superrelevant at vide. Her er oversigten over alle lodtrækninger.

Kampprogram

Kampprogrammerne lægges dag for dag under DM. Du kan altid finde det relevante dagsprogram her:

Facts om DM-ugen

  • DM-ugen er en stor sportsbegivenhed, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt.
  • Over 200 DM-medaljesæt skal uddeles, når DM-ugen afvikles i Aalborg den 21.-25. juni 2023.
  • DM-ugen samler de officielle danmarksmesterskaber for 40 sportsgrene, hvilket dækker over flere end 100 forskellige discipliner til lands, til vands og i luften – fx beachvolley, cykling, faldskærm, SUP, rally, golf, wakeboard, tennis, padel og meget andet.
  • Begivenheden arrangeres af Danmarks Idrætsforbund (DIF) i tæt samarbejde med de mange forbund og værtsbyen Aalborg.
  • Hvis man ikke kan være til stede i Aalborg, kan man følge DM-ugen på Danmarks Radio, hvor der i alt sendes omkring 60 timer fra DM-ugen.
  • Det er anden gang, DM-ugen afholdes, og debuten fandt sted sidste år – også i Aalborg. I 2024 går værtsbystafetten videre til Herning.
  • Se mere på www.dmugen.dk

Sociale medier og app