Sådan tjener jeres klub på en aftale med Bambusa

Unionerne og DTF’s nyindgåede samarbejde med strømpeproducenten Bambusa Danmark kan give ekstra penge i jeres klubkasse. Læs, hvordan din klub kommer i gang med at sælge de miljøvenlige strømper med fortjeneste.

Unionerne og DTF har indgået en samarbejdsaftale med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Siden opstarten i 2017 har Bambusa bidraget med 100 millioner norske kroner til foreningslivet i Norden.

Nu er det tid til at også tennis- og padelklubberne i Danmark får en bid af kagen.

En aftale med Bambusa går i al sin enkelthed ud på, at man skal aktivere sine medlemmer til at sælge en eller to familieposer med strømper til venner, familie eller kollegaer. Halvdelen af salgsprisen ryger direkte i klubkassen.

Det er 100 procent risikofrit for foreningen at indgå en aftale med Bambusa, da usolgte varer kan returneres omkostningsfrit.

Et sponsorsamarbejde for klubben med Bambusa indebærer:

  • Fri retur på varer, som ikke bliver solgt
  • Faktura betales, når varerne er solgt
  • Kvalitetsgaranti på produkterne
  • Fri fragt

Mulighed for stor fortjeneste

Hvis I går sammen med Bambusa, sælger foreningen strømper to gange om året i kampagner på to til tre uger. Bambusaprodukterne kan sælges pakkevis til en pris af 150 kroner eller i familieposer til 750 kroner.

Lykkes klubben eksempelvis med at sælge 250 familieposer, tjenes der 93,750 kroner. Så der kan være meget at hente, hvis man får succes.

Kom i gang – kontakt Bambusa i dag

Tennisklubberne i Rødovre og Herning er allerede i gang. Skal I være de næste?

Hvis I er interesseret, så kontakt Bambusa Danmark og hør nærmere på tlf. +45 2632 8080 eller mail:

Du kan også finde meget mere materiale i Bambusas succesguide til klubber. Her er der blandt andet beskrevet, hvordan I på en smart måde kan aktivere klubbens medlemmer i salgsarbejdet.

En familiepose fra Bambusa.