Tjen penge til klubkassen: DTF og unionerne indgår sponsoraftale med Bambusa Danmark

Dansk Tennis Forbund og de tre unioner har indgået et nyt samarbejde med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Ambitionen er, at samarbejdet skal være med til at styrke økonomien i de danske tennis- og padelklubber, som får mulighed for at indgå fordelagtige sponsorsamarbejder med Bambusa.

 

Sælg miljøvenlige bambussokker og inkassér en pæn sum af fortjenesten til klubkassen. Så enkelt lyder konceptet i Bambusa Danmark, som nu retter blikket mod dansk tennis.

Bambusa Danmark, Dansk Tennis Forbund og de tre unioner, JTU, FTU og Tennis Øst, har nemlig indgået en ny aftale, som blandt andet har til hensigt at støtte op om økonomien i klubkasserne i landets tennisklubber.

Poul Lundberg Andreasen er bestyrelsesmedlem i Tennis Øst og initiativtager til aftalen:

”Samarbejdet med Bambusa kan forhåbentlig komme rigtigt mange klubber til gode på både den korte og den lange bane. Succesen med Bambusa-konceptet i Sverige og Norge viser i hvert fald, at der er stort potentiale. For os i unionerne er det helt essentielt, at det kan komme så mange klubber som muligt til gode,” siger han.

Vi går sammen

Bambusa Danmark er som hovedsponsor af den danske kvindeliga i håndbold allerede et velkendt navn i dansk sport. Bambusas ambition er at bidrage til, at medlemmer i Dansk Tennis opnår deres målsætninger og drømme, og klubber i hele Norden nyder allerede godt af samarbejdet med Bambusa.

I Sverige og Norge har Bambusa-gruppen siden 2017 hjulpet omkring 2500 sportsklubber med at opnå en samlet gevinst på over 100 millioner norske kroner gennem salg af miljøvenlige Bambusa-produkter.

”Vi tror fuldt og fast på, at et samarbejde med Dansk Tennis Forbund og unionerne er et godt match. Vi har et slogan, der hedder ’vi går sammen’, og netop ordet ’sammen’ er i høj grad noget, man kan koble til foreningslivet, hvor der er en stor fællesskabsfølelse mellem spillere og frivillige,” siger direktør i Bambusa, Håvard Gundersen.

I Dansk Tennis Forbund er direktør Emil Bødker glad for den nye aftale.

”Jeg er rigtig glad for at samarbejdet med Bambusa er landet på en 4-i-en-aftale, hvor både unionerne og DTF er med. Det betyder rigtig meget, at vi har fælles fodslag i tennissporten. Jeg håber, at mange klubber griber muligheden og får gavn af aftalen,” siger han.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Aftalen med Bambusa Danmark løber foreløbig til og med februar 2022. Du kan læse meget mere om Bambusa og dets koncept her.