Saml dit hold til Arla Protein Ligaen

DTF og DGI som udgør fællesskabet Padel i Danmark præsenterer Arla Protein Ligaen. Tilmeld dit hold nu for at være med, når det går løs fra marts måned.

Padel i Danmarks holdkampe består af 4 kampe – og kan spilles af 4 personer. Det er nemt at samle hele holdet i én bil til udekampene, og det er til at overskue at booke baner til hjemmekampene.

Vi glæder os til at se DIT hold i Arla Protein Ligaen!

Flere og mere jævnbyrdige rækker
Arla Protein Ligaen er for alle, og derfor udbydes der som noget nyt også Veteran +45 rækker og Junior U18 rækker. Vi håber, at det kan få endnu flere padelentusiaster til at få lyst til at spille med.

En lige padelkamp, er en sjov padelkamp. Derfor bestræber Padel i Danmark sig på, at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt. Samtidig vil vi forsøge at oprette rækker så tæt geografisk som muligt. Til at vurdere niveauet har Padel i Danmark udarbejdet denne vejledning.

Det er ikke sikkert, at det er så nemt at opfylde begge kriterier samtidig. Derfor håber vi, at I vil tage en åben snak med os om, hvad der fungerer bedst for din klub og dit hold. Hvis I er tvivl om hvilken række, I skal tilmelde jer, eller har spørgsmål, så kontakt Mads Bojsen på tlf. 51 41 61 50 eller på mail mab@tennis.dk.

Faste spilledatoer på tirsdage
For at det forhåbentlig bliver lettere for dig som holdkaptajn og jer som hold, er der som noget nyt fastsat spilledatoer. Forhåbningen er, at alle slipper for bøvlet med at finde spilledatoer der passer alle parter. Det bestræbes derfor, at der spilles holdkamp den dag, der er fastsat.

TILMELD ELLER MERE INFO

Måske er du allerede klar til at tilmelde jeres hold? Så klik dig videre på linket nedenunder.

TILMELD DIT HOLD

Har du brug for yderligere information, så læs mere på Padel i Danmarks hjemmeside.