Skal I også have Lyserød Tennislørdag?

Vil I gøre jeres tennisbaner lyserøde og afholde den sjoveste og mest betydningsfulde tennisturnering?

Lyserød bolde kan gøre det ekstra festligt at slå et slag for en god sag. Foto: Susanne van Deurs.

Nu har du mulighed for at arrangere en lyserød tennisturnering til fordel for Lyserød Lørdag og brystkræftsagen og samtidig styrke fællesskabet og sammenholdet i din klub. På denne måde kan du forene passionen for tennis med en fælles kamp mod brystkræft.

Hver 9. danske kvinde rammes desværre af brystkræft. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi sammen gør en indsats i kampen mod brystkræft – for ingen bryster skal have kræft. Lyserød Lørdag, som er en del af Støt Brysterne kampagnen, er en årlig tilbagevendende event, der samler ind til og sætter fokus på brystkræftsagen.

Så skulle I have lyst til at stable en lyserød tennisturnering på benene, så kan I blive hjulpet godt i gang med vejledning, masser af gode råd og en startpakke, der blandt andet indeholder oppyntning, diplomer og lyserøde svedbånd til dig og dine medarrangører. Du vil også kunne rekvirere lyserødt merchandise som lyserøde tennisbolde og lyserøde svedbånd til videresalg.

Find vejledningen og læs mere om Lyserød Tennislørdag.

Det eneste krav er, at I selv arrangerer og afholder arrangementet. At arrangementet afholdes på selve Lyserød Lørdag (3. oktober) eller i ugerne op til eller efter, og at de indsamlede penge (i form af tilmeldingsgebyr, afholdelse af lotteri, konkurrencer m.m.) går til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen.

Lyserød succes i Faaborg

Det vil være fedt, hvis mange har lyst til at slå et slag for den gode sag! Det har de gjort i Faaborg Tennisklub, som sidste år oplevede, at Lyserød Tennislørdag gav sammenhold, gejst og inspiration til klubben.

“Vi kan kun anbefale alle andre at deltage i Lyserød Tennislørdag. Det er et nemt koncept at deltage i med stor frihed til at lave det arrangement, som passer til egen klub.Sponsorgaver fik vi doneret af lokale forretninger, og materialer som vejledning, lotteri og lyserøde salgsprodukter (tennisbolde, strømper og svedbånd) kunne rekvireres fra Kræftens Bekæmpelse,” siger Anne Diernisse Ulriksen, der var en af ildsjælene bag arrangementet.

Læs mere om Faaborgs erfaringer med Lyserød Tennislørdag.

Få yderligere information og tilmeld jer hos Lyserød Lørdag sekretariatet på tlf. 35 25 35 12 eller mail: lyseroedloerdag@cancer.dk