Hele landet dystede i Kolding

16 hold fra hele Danmark deltog i weekenden ved finalestævnet i DTF Cup 2020.

Selvom alle kæmpede for at vinde, var humøret i top under DTF Cups finalestævne.

DTF Cups historie kan føres helt tilbage til 2002, og i år blev finalestævnet afholdt i Kolding Tennis Klub. Der blev god brug for klubbens fine faciliteter både ude og inde, da vejret viste sig fra sin mere ustadige side.

Men vejret til trods var humøret højt hos de 16 kvalificerede hold, der kom fra hele landet. Fra Thisted i nord, til Haderslev i syd til Hundested i øst.

De 16 hold spillede i fire forskellige rækker og havde kvalificeret sig efter puljekampe i juni og august.

Det blev til jysk guld i de to herrerækker. I herre turneringsrækken gik Team Thisted hele vejen efter en 2-1 finalesejr over Team ALTS i en ren jysk finale. I motionsrækken levede HTK Legends fra Haderslev op til deres legendariske navn og kunne glæde sig over en finalesejr over Team KoViddere-20 fra Roskilde.


FAKTA OM DTF CUP

DTF Cup Ude er en fleksibel holdturnering for 2-4 personers hold, hvor alle DTF og DGI klubber har mulighed for at stille op. Holdkampene består af to singler og en double.

Der spilles i fire rækker – damer, mix, herre turnering og herre motion. Holdene inddeles i puljer, og de bedste kvalificerer sig til et finalestævne, der spilles over en weekend sidst på sæsonen.

Læs mere om DTF Cup.


Klar til mere

I damerækken var det Østerbro mod Frederiksberg, da B93 Trio stod overfor KB. Selvom alle tre kampe var tætte – finalen endte 9-11 i afgørende sæts matchtiebreak – trak B93 Trio sig sejrrigt ud hver gang.

Mixrækken fik nordsjællandske vindere i form af BiP fra Hørsholm Rungsted, som slog de kampberedte Kung Fu Pander fra Langeskov. Men først efter en afgørende matchtiebreak i doublen.

Mellem kampene og lørdag aften var der rig mulighed for socialt samvær, hvilket er en stor del af konceptet ved DTF Cups finalestævne. Derfor er det ikke overraskende, at flere hold allerede har meddelt, at de agter at kvalificere sig til næstkommende finalestævne.

Det var vigtigt med hvile, så benene kunne holdes friske til hele weekenden.
Overtøjet spillede en vigtig rolle, når man ikke lige var i aktion på banen.
Præmieoverrækkelsen – her i bronzekampen i mixrækken – var ganske uformel. DTF’s bestyrelsesmedlem Peder Helmuth Hansen (t.h.) var med.