Skræddersyede trænerkurser hitter

Tre meget forskellige – men succesrige – hjælpetrænerkurser løb af stablen samme weekend og spredte glæde i Bryrup, Nivå-Kokkedal og på Ærø.

Alle trænerkurser er ikke skabt ens. Faktisk er det muligt at få et kursus i egen klub, hvor fokus lægges, så det giver mest mulig værdi for foreningen. Kom med på et tur rundt i landskabet og lad jer måske inspirere til et kursus i jeres egen klub.

Ærø på tennislandkortet

For første gang blev der afholdt hjælpetrænerkursus på Ærø. De to baner og det særdeles hyggelige klubhus i den lokale klub i Ærøskøbing dannede rammer om klubkurset. Sammenholdet er godt i Det Fynske Øhav, så et par af deltagerne var langelændere fra Rudkøbing.

Deltagerflokken rummede alt i aldersspændet fra efterskoleelev og hans far til en mere rutineret 70+’er. Fælles for dem alle var, de fik noget brugbart med til tennisbanen.

Synergi mellem padel og tennis i Bryrup

I Bryrup mellem Silkeborg og Horsens var der gang i en vaskeægte nyskabelse. Her blev det første kombinerede padel- og tennis hjælpetrænerkursus afholdt. Foreningen kan nemlig tilbyde sine medlemmer både tennis og padel. Derfor er det helt oplagt, at klubbens trænere også skal være klædt på til at træne i begge idrætsgrene.

Deltagerne fra Bryrup fik fyldt godt op i værktøjskassen efter en dag, der på bedste vis illustrerede den oplagte synergi mellem tennis og padel.

Fokus på 60+ i Nivå-Kokkedal

I nordsjællandske Nivå-Kokkedal har de rigtig godt fat i 60+’erne. Derfor var klubbens hjælpertrænerkursus tilpasset netop træning af nye voksne i den aldersgruppe. Kursusdeltagerne var meget tilfreds og glade for de nye idéer, som nu skal afprøves til klubbens træning.

Skal I også have et klubkursus i jeres klub?

Så kontakt uddanelsesteamet:

Kitte Kry Bøttcher
Uddannelseskonsulent
kkb@tennis.dk
+45 20 77 02 27

Lone Bech
Uddannelseskoordinator
lbb@tennis.dk
+45 24 75 19 69