Skumtennis: Nyt trænerkursus i Jylland

Dansk Tennis Forbund og Jyllands Tennis Union udbyder i samarbejde et 3-timers kursus for skumtennis-trænere, som afholdes i Nørresundby.

Skumtennis er en stor del af indendørssæsonen rigtig mange steder. Af den grund blev pladserne hurtigt fyldt op, da Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst i sidste måned udbød to kurser for skumtennistrænere.

DTF vil gerne være med til at gøre det nemmere og sjovere at være træner i skumtennis. Derfor udbyder Dansk Tennis Forbund i samarbejde med Jyllands Tennis Union et 3-timers kursus, som afholdes i Nørresundby Idrætscenter lørdag den 15. december fra kl. 10-13.

“Vi oplevede en enorm efterspørgsel på skumtenniskurserne i Ølstykke. Derfor er vi også rigtig glade for i samarbejde med JTU at kunne tilbyde de jyske klubber et tilsvarende tilbud,” siger klubudviklingskonsulent i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Tilmeldingen er åben for alle, som er medlem af en tennisklub under Dansk Tennis Forbund og fylder minimum 14 år i 2018.

Kurset har fokus på struktur i skumtennistræningen og tager udgangspunkt i opvarmningsøvelser, samt syv konkrete lektionsplaner suppleret med forskellige spiløvelser. Der arbejdes med en spilbaseret tilgang til træning. Kurset har en praktisk tilgang, hvor al tid foregår på banen og efterfølgende kan anvendes, når man er hjemme i klubben.

“Vi ved, at skumtennis fylder rigtig meget om vinteren i mange klubber – selvfølgelig især de klubber, som ikke har adgang til en tennishal. Derfor er det også vigtigt, at træningen til skumtennis bliver så god som muligt. Efter det her kursus vil man være godt klædt på til at stå for skumtennis i sin klub,” siger Emil Bødker.

Kurset koster kr. 150,00 og inkluderer en manual med praktiske øvelser. Tilmeldingsfristen er den 26. november.

Tilmeldingen er åben. Der er 16 pladser på kurset, der tildeles efter først til mølle.

Vil du gerne have lignende tilbud direkte i din indbakke? Så kan du med fordel tilmelde dig både DTF’s KLUB-nyhedsbrev og TRÆNER-nyhedsbrevet.