Trænerkurser: Bliv mester i øvelser

I samarbejde med Tennis Øst giver Dansk Tennis Forbund klubtrænere mulighed for en solid indsprøjtning inspiration med kurset “Øvelsesmesteren”. Ligeledes udbydes endnu et skumtenniskursus.

Få boldkurven fyldt med nye øvelser på kurset ‘Øvelsesmesteren’.

Nogle gange kan det være svært at finde på ny øvelser, der holder træningen frisk. Hvis du er klubtræner, kan du måske nikke genkendende til det. I så fald, eller hvis du bare har lyst til ny inspiration til trænergerningen, er kurset “Øvelsesmesteren” lige noget for dig.

Tennis Øst og Dansk Tennis Forbund har åbnet tilmeldingen til det intensive kursus, som afholdes i Ølstykke Tennisklub onsdag den 27. marts 2019 fra 17.30 – 20.30. Alle, som er medlem af en tennisklub under DTF og som fylder minimum 14 år i 2019, kan tilmelde sig.

På kurset gennemgås øvelser til alle niveauer, og der vil indgå både fodringsøvelser, samarbejdsøvelser og øvelser i pointspil. Forebered dig på et højt tempo, når uddannelsesansvarlig i DTF, Simon Dahl Verner, tager dig gennem alle øvelserne på banen. Efterfølgende får du udleveret en oversigt over alle de øvelser, der bliver gennemgået.

Tilmeld dig til Øvelsesmesteren nu. Deadline for tilmelding er 10. marts, men de 16 pladser tildeles efter først til mølle.

Nyt skumtenniskursus

I efteråret var der rift om pladserne, da DTF afholdt skumtenniskurser. Derfor er der sat endnu et kursus i kalenderen. Denne gang onsdag den 27. februar 2019 i Ølstykke Tennisklub.

Kurset har fokus på struktur i skumtennistræningen og tager udgangspunkt i opvarmningsøvelser, samt syv konkrete lektionsplaner suppleret med forskellige spiløvelser. Der arbejdes med en spilbaseret tilgang til træning. Kurset har en praktisk tilgang, hvor al tid foregår på banen og efterfølgende kan anvendes, når man er hjemme i klubben.

I lighed med de øvrige gange er det Frederik Hausner Petersen, der instruerer. Kurset koster kr. 150,00 og inkluderer en manual med praktiske øvelser. Tilmeldingsfristen er den 10. februar.

Tilmeldingen er åben. Der er 16 pladser på kurset, der tildeles efter først til mølle.

Vil du gerne have lignende tilbud direkte i din indbakke? Så kan du med fordel tilmelde dig både DTF’s KLUB-nyhedsbrev og TRÆNER-nyhedsbrevet.