Slagtilbud på fokuskurser: Mindre end halv pris

Bestil et fokuskursus til jeres klub med det samme og spar mere end halvdelen af prisen. Vælg mellem Tennisfitness, TennisAktiv 60+ og Familietennis.

Et fokuskursus i Familietennis kan give godt gang i klubbens børnefamilier.

 Er enhver god deal i tennis et ”slagtilbud”?

Ja okay, lad os parkere far jokesene for en stund og springe direkte til det interessante. For lige nu har DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund et rigtig saftigt tilbud til jeres klub. Men vær hurtig, hvis du skal have den gode pris.

I kan nemlig booke et fokuskursus, der bliver afholdt i egen klub, til en helt suveræn pris. For kun 1.195 kroner kan I vælge mellem et kursus i ”Tennisfitness”, ”TennisAktiv 60+” eller ”Familietennis”. Så der er noget for enhver smag og en hver målgruppe i klubben.

Er I nysgerrige på at vide mere, så kontakt uddannelseskonsulent Nathali Thorius på nat@tennis.dk eller telefon: +45 40 48 97 33.

Det er samme vej, I skal gå, hvis I allerede er helt sikker på, at I skal have et fokuskursus.

Bestil inden den 1. juli for at få den særligt gode pris. Normalprisen er 3.300 (3.000 for Tennisfitness), så er der er gode penge at spare. Men vi har kun otte fokuskurser til salg til den særlig favorable pris. Så det gælder om at være først til mølle.

For at få den gode pris skal kurset desuden afholdes inden den 1. oktober. Men alt det kan I aftale nærmere med Nathali.

LÆS MERE OM DE 3 MULIGHEDER FOR FOKUSKURSER

TENNISFITNESS

– få pulsen op

Tennisfitness har fokus på at udvikle spillerens tennisspil samtidig med at styrke- og pulstræning bliver integreret i tennistimen. Tennisfitness kan tilpasses alle niveauer og aldre og giver tennis et tvist med masser af energi og stemning på banen. Derudover er den høje intensitet med til at sikre grundformen, og styrkedelen kan være med til at mindske skader.

På kurset får du udleveret en øvelsesmanual, der kan fungere som værktøj og inspiration, når du vender hjem til klubben og skal i gang med Tennisfitness.

Varighed: 3 timer

TENNISAKTIV 60+

– tennis, fællesskab og hygge

TennisAktiv 60+ sætter fokus på, hvordan du kan skabe faste rammer for tennisspillet og samtidig sikre fællesskab, livskvalitet og socialt samvær. 60+målgruppen dyrker ikke kun sport for motionens skyld, så det er din opgave som tovholder at repræsentere tennissporten og være din klubs ansigt udadtil.

Varighed: 4 timer

FAMILIETENNIS

– giv tennistræningen en legende tilgang

Familietennis er tennis for forældre og deres børn fra 3-9 år. Det handler om at have det sjovt med sporten og forældrene skal være aktive som hjælpetrænere for deres børn. Som træner har du det overordnede ansvar for at lære forældrene at træne med deres børn på en god måde, så det skaber sund og sjov kvalitetstid for børnefamilien i tennisklubben. Du får en meget grundig manual med masser af øvelser og lege med hjem.

Varighed: 4 timer