Søg om 10.000 kr. og få hurtigt svar

Sydbank Fonden har øremærket 1,3 millioner kroner, der skal fordeles i bidder af 10.000 til foreninger og klubber landet over. Ansøgningsfristen er 20. juni.

Sæt strøm til jeres aktiviteter med støtte fra Sydbank Fonden. Foto: Morten Olsen.

Hvis I har brug for en håndsrækning til at komme videre med projekter, arrangementer, initiativer, idéer, fællesskabet eller noget helt andet, så er det med at smøge ærmerne op og komme til tasterne.

Lige nu kan I søge om 10.000 kroner hos Sydbank Fonden, der har inddelt landet i 13 lokalområder. I hvert lokalområde uddeles der 10 gange 10.000 kroner.

Sydbank Fonden vil være med til at sætte strøm til det spirende liv og de lyse idéer lokalt. For der er behov for liv, sammenhold og fællesskab efter en svær tid med coronaen. Det er gode er, at Sydbank Fonden favner bredt og modtager ansøgninger fra alt, der hører ind under det kulturelle og folkelige arbejde.

”Vi er så klar til at modtage alle de spændende ansøgninger. Og vi håber at se mange af dem, for vi har brug for energi, fællesskab, aha-oplevelser, positive tiltag og mere liv. Det kan være alt fra sport til strik, fra klub til organisation, fra forening til frivillighed eller noget helt andet for at komme i betragtning hos Sydbank Fonden,” fortæller bestyrelsesformand, Jess Olsen, Sydbank Fonden.

En lokal komité i de respektive områder og byer udvælger de ti foreninger eller klubber, der bliver tilgodeset. Det er derfor den lokale komité, der vurderer ansøgningerne enkeltvis. Ansøgninger, der udvælges, får direkte besked.

Sydbank fyldte sidste år 50 år midt i coronaen, og Sydbank Fonden fejrer derfor Sydbanks runde fødselsdag gennem den her helt særlige donation.

Man kan ansøge på www.sydbank.dk/støtte fra nu af og frem til den 20. juni 2021.