STATE bliver navnesponsor for Ungdomsmesterskaberne i tennis

Dansk Tennis Forbund og STATE udvider samarbejdet. Med deres helt nye vitaminfyldte læskedrik Vitamin+ by STATE uden koffein og sukker bliver STATE navnesponsor for Ungdomsmesterskaberne i tennis. 

Foto: STATE

Når årets ungdomsmesterskaber ude løber af stablen til juli, bliver det med et helt nyt navn. Dansk Tennis Forbund og STATE har nemlig indgået en aftale, der gør STATE til navnesponsor for dette års udendørs ungdomsmesterskaber. Derfor bliver navnet Ungdomsmesterskaberne Ude 2022 powered by STATE.

Aftalen sker i forbindelse med, at STATE har lanceret deres nye vitaminfyldte læskedrik Vitamin+ by STATE. Produktet er helt uden sukker og koffein og kan derfor drikkes af børn og unge, der har brug for at slukke tørsten og bevare fokus på og udenfor tennisbanen.

Samarbejdet kommer også de mange unge tennisspillere til gode, der hungrer efter en læskedrik fra STATE. Alle deltagere i turneringen vil blandt andet kunne se frem til en goodiebag, der indeholder en Vitamin+ by STATE.

STATE er i forvejen teamsponsor for tennislandsholdene i Davis Cup og Billie Jean King Cup. Og med den nye aftale bliver Vitamin+ by STATE også synlig på banderne, når Ungdomsmesterskaberne Ude 2022 powered by STATE afholdes i uge 27.

Hos STATE er man glad for at kunne udvide samarbejdet med Dansk Tennis Forbund. Sales director hos STATE, Danni Møgelvang Rasmussen, ser frem til Vitamin+ by STATE bliver en del af dette års UM ude.

”Vitamin+ by STATE er lavet helt uden koffein og sukker, som børn og unge kan drikke, og passer derfor godt til ungdomsmesterskaberne, hvor landets unge tennisspillere er samlet. Hos STATE er vi glade for at kunne udvide vores eksisterende samarbejde med Dansk Tennis Forbund,” siger Danni Møgelvang Rasmussen.

Naturligt match

Forbindelsen til tennissporten er naturlig for STATE. Danmarks bedste tennisspiller gennem tiderne, Caroline Wozniacki, er nemlig medejer af STATE. Desuden er Danmarks to bedste mandlige tennisspillere Holger Rune og Mikael Torpegaard en del af ambassadørkorpset hos STATE.

Hos Dansk Tennis Forbund er direktør, Emil Bødker, begejstret for, at STATE og Dansk Tennis Forbund har stablet endnu et samarbejde på benene.

”Vi har i forvejen et virkelig godt samarbejde med STATE. Derfor er det rigtig fedt, at vi nu kan udvide det, når Ungdomsmesterskaberne powered by STATE skal spilles til juli,” siger Emil Bødker.

Aftalen gælder foreløbig dette års dette års UM. Ungdomsmesterskaberne Ude 2022 powered by STATE bliver afholdt i uge 27 hos KB Tennis på Frederiksberg.