STATE og DTF forlænger samarbejdet

Siden 2021 har energidrikken STATE været teamsponsor for de danske hold i Davis Cup og Bille Jean King Cup. Tidligere i år blev STATE også navnesponsor for årets Ungdomsmesterskaberne Ude. Det stærke samarbejde mellem STATE og Dansk Tennis Forbund fortsætter nu med en ny aftale.

De danske herrer og kvinder kan fortsat se frem til at slukke tørsten med en kold STATE, når de har spillet en kamp ved Davis Cup og Billie Jean King Cup.

STATE og Dansk Tennis Forbund har nemlig forlænget deres aftale med foreløbigt to år.

STATE har siden 2021 været teamsponsor for de danske tennislandshold og tidligere i år blev aftalen udvidet, da STATE også blev navnesponsor for Ungdomsmesterskaberne Ude, der nu hedder Ungdomsmesterskaberne Ude powered by STATE.

”Der er store ambitioner og flotte resultater i dansk tennis. Hos STATE er vi glade for at kunne understøtte den store fremgang og fortsætte den fælles rejse. Derfor er vi utrolig glade for at forlænge samarbejdsaftalen med Dansk Tennis Forbund,” siger Danni Møgelvang Rasmussen, der er partner og sales director i STATE Drinks.

Blik for atleterne

Forbindelsen til tennissporten er naturlig for STATE. Danmarks bedste tennisspiller gennem tiderne, Caroline Wozniacki, er nemlig medejer af STATE. Desuden er Danmarks bedste mandlige tennisspiller Holger Rune en del af ambassadørkorpset hos STATE.

Hos Dansk Tennis Forbund er man glade for det forlængede partnerskab. Direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, ser frem til flere gode år med STATE på banderne, når Dansk Tennis Forbund holder turneringer rundt om i landet.

”Vi har et virkelig godt samarbejde med STATE, der både støtter op om landsholdene og om næste generation til ungdomsmesterskaberne. Derfor er vi glade for at kunne forlænge vores aftale. STATE er et godt match med os, der med deres funktionelle drikkevare har blik for atleterne og deres behov,” siger Emil Bødker.

Davis Cup-holdet skal næste gang i aktion den 3. og 4. februar, når Indien besøger Danmark. Billie Jean King Cup-holdet spiller igen til foråret 2023. UM Ude powered by STATE bliver spillet fra den 1.-8. juli 2023.

Udover ved landskampe og UM Ude vil STATE også være synlige på bandereklamer ved SPORT LIVE’s tv-transmissioner fra Elitedivisionen og danmarksmesterskaber. Samtidig vil STATE være at finde fysisk til udvalgte events.

Den nye sponsoraftale med STATE løber foreløbigt frem til udgangen af 2024.