Støt Brysterne og afhold Lyserød Tennislørdag

Hørsholm Rungsted Tennisklub samlede sidste efterår over 30.000 kr. ind til brystkræftsagen. I kan også støtte en god sag og afholde Lyserød Tennislørdag i jeres klub.

Lyserøde bolde er en del af oplevelsen ved Lyserød Tennislørdag. Foto: Susanne van Deurs.

Vil du gøre jeres tennisbaner lyserøde og lave den sjoveste og mest betydningsfulde tennis- turnering?

Nu har du mulighed for at arrangere en lyserød tennisturnering til fordel for Lyserød Lørdag og brystkræftsagen og samtidig styrke fællesskabet og sammenholdet i din klub. På denne måde kan du forene din passion for tennis med en fælles kamp mod brystkræft.

Lyserød Lørdag, som er en del af Støt Brysterne kampagnen, er en årlig tilbagevendende event, der samler ind til og sætter fokus på brystkræftsagen. Det er en event, alle kan deltage i, og jo flere man er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag.

Sidste år var Søs Stadil i Hørsholm Rungsted Tennisklub initiativtager til Lyserød Tennislørdag, der var den første lyserøde tennisturnering. Overskuddet blev over 30.000 kr. Et imponerende resultat opnået af de generøse sponsorer og de glade deltagere, som havde en festlig lørdag.

Læs mere om Lyserød Tennislørdag i Hørsholm Rungsted.

Du kan afholde Lyserød Tennislørdag

Hver 9. danske kvinde rammes desværre af brystkræft. Derfor er det utrolig vigtigt, at så mange som muligt gør en indsats i kampen mod brystkræft – for ingen bryster skal have kræft.

Så skulle du have lyst til at stable en lyserød tennisturnering på benene, så hjælper Lyserød Lørdags sekretariat dig i gang med vejledning, masser af gode råd og en startpakke, der bl.a. indeholder oppyntning, diplomer og lyserøde svedbånd til dig og dine medarrangører. Du vil også kunne rekvirere lyserødt merchandise til videresalg blandt andet lyserøde tennisbolde og lyserøde svedbånd.

Se vejledningen til Lyserød Lørdag.

Det eneste krav er, at du selv arrangerer og afholder arrangementet. At arrangementet afholdes på selve Lyserød Lørdag (5. oktober) eller i ugerne op til eller efter, og at de indsamlede penge (i form af tilmeldingsgebyr, afholdelse af lotteri, konkurrencer m.m.) går til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen.

Få yderligere information og tilmeld dig hos Lyserød Lørdag sekretariatet på tlf. 35 25 35 12 eller mail: lyseroedloerdag@cancer.dk

Du kan læse mere om selve eventen Lyserød Lørdag på www.lyserødlørdag.dk