DTF Turnering: Afgørelser i Elitedivisionerne

Skovbakkens damehold i Elitedivisionen udelukkes for videre deltagelse i resten af sæsonen. HRT’s herrer får ret i protest og vinder 4-2 over Skovbakken.

DTF Turnering har truffet afgørelse i to sager i kvindernes og mændenes Elitedivision.

Den første afgørelse handler om opgøret mellem Hørsholm Rungsted (HRT) og Skovbakken 11. maj i herrernes Elitedivision.

Skovbakken afleverede et korrekt holdopstillingskort til referee på kampdagen. Men Skovbakkens spillere var fejlinformeret om deres rangering på klubranglisten. Derfor spillede Skovbakkens 3. single mod HRT’s 4. single, og Skovbakkens 4. single mod HRT’s 3. single.

Fejlen opdages efter mere end en times spil. Kampene færdigspilles med en sejr til hvert hold. Holdkampen ender herefter 3-3 og Skovbakken vinder en Golden Matchtiebreak.

Efterfølgende indsender HRT en protest over Skovbakkens holdopstilling.

DTF Turnering giver HRT medhold i, at Skovbakken har spillet ulovligt i henhold til §15.5 i 3. og 4. herresingle. I henhold til §24.5 taber Skovbakken derfor 3. og 4. herresingle i holdkampen mod HRT.

Resultatet af holdkampen korrigeres herefter, så resultatet af holdkampen bliver 4-2 til HRT.

Se den opdaterede stilling i herrernes Elitedivision.

Skovbakkens damer udelukkes

Skovbakkens hold i damernes Elitedivision stillede ikke op til opgøret på udebane mod Virum/Sorgenfri lørdag den 1. juni. Begrundelsen var, at Skovbakken kun havde to spillere til rådighed.

DTF Turnering har besluttet at udelukke Skovbakkens hold i Elitedivisionen for damer for videre deltagelse i udendørssæsonen 2019. Holdet tvangsnedrykkes til 1. division vest i udendørssæsonen 2019.

I afgørelsen lægger DTF Turnering vægt på, at Elitedivisionen er landets bedste række, hvor det forventes, at man har reserver nok til at kunne stille fuldt hold.

De programsatte kampe mod Skovbakkens damehold i 5.-7. spillerunde udgår – og modstanderholdet vinder uden kamp. Skovbakken taber alle allerede spillede kampe i Elitedivisionen med den højest mulige score.

Af tekniske årsager er det pt. kun kampscoren, der fremstår ændret i stillingen i Tournament Software.

Se den opdaterede stilling i damernes Elitedivision.