Tidligere ude med klubstøtte til Tennissportens Dag

Allerede nu er det muligt for alle klubber at tilmelde sig Tennissportens Dag 2017, der finder sted lørdag den 29. april 2017 – og det er også allerede muligt at bestille plakater og postkort og få dem leveret.

Nogle vil måske sige, at det er lige lovlig god tid, og det er det nok også. Men det er meget bedre end 2016-udgaven, hvor både information og materialer kom sent ud i forlængelse af overgangen til det nye samarbejde mellem DGI Tennis og DTF, ”Bevæg dig for livet – Tennis”. I 2017 udgaven af Tennissportens Dag bestemmer klubberne selv, hvornår de vil i gang med tilmelding og bestilling.

”Udover at vi er i bedre tid, så kommer der også en række andre forbedringer i forhold til de tidligere år. En af de markante er, at klubberne kvit og frit kan bestille en pakke med både postkort og plakater, hvor klubbens navn, adresse, kontaktinfo og klokkeslæt er trykt på forhånd, så de ikke selv skal skrive det i hånden. Det har vi fået mange ønsker på efter sidste gang”, fortæller projektleder Lorenz Sønderby fra ”Bevæg dig for livet – Tennis”.

img_9855-800px-2

Online bestilling og ekstra ydelser

Netop fordi Tennissportens Dag både er for DGI og DTF klubber, så foregår både tilmelding samt bestilling af materiale via www.bevaegdigforlivet.dk/tennis og ikke via DTF’s hjemmeside, www.tennis.dk.

Det bliver i år også muligt at bestille beachflag og windbreaker-bannere til at skabe ekstra opmærksomhed, f.eks. hvis man holder Tennissportens Dag på byens torv i stedet for i klubben.

Som de tidligere år kommer der en del landsdækkende markedsføring både i form af reklamefilm og radiospots, og der bliver også lavet materiale, som klubberne kan bruge lokalt i pressen og på klubbens egen hjemmeside.

roedovre_0145-800px-2

Skab liv på dagen

”Tennissportens Dag er både for små og store klubber. Meningen er naturligvis at få flest mulige potentielt nye medlemmer ud i klubberne, og derfor gælder det også om at skabe et godt miljø på selve dagen. Mange klubber holder Tennissportens Dag sammen med standerhejsningen, og det fungerer rigtig godt. Andre klubber holder en åbningsturnering eller lignende, så der er liv på banerne, når de nye kommer. Det virker godt både i små og store klubber”, siger Lorenz Sønderby.

Men hvad så, hvis datoen for Tennissportens Dag passer dårligt for klubben?

”Sådan er der nogle klubber, der har det, og her kan vi tilbyde noget andet særligt ”Åbent hus” materiale, som klubberne så kan bruge i stedet”.

Udover plakater og postkort, banner og beachflag, så er der også andre ydelser til klubben, der følger med på Tennissportens Dag, f.eks.:

  • Instruktionsmateriale
  • Skabelon til en lokal pressemeddelelse
  • Webbanner til klubbens hjemmeside
  • Placering på landkortet på kampagnesiden, hvor alle interesserede kan tilmelde sig
  • Mulighed for at deltage i en Facebookgruppe, hvor klubberne deler erfaringer og gode ideer

Tilmeld klubben til Tennissportens Dag lørdag den 29. april 2017 på www.bevaegdigforlivet.dk/tennis.

Vil I bruge Tennissportens Dag sammen med de aktiviteter for nye medlemmer, som ”Bevæg dig for livet – Tennis” tilbyder, så har I både mulighed for at få konsulenthjælp og et tilskud til at komme i gang via en Vækstaftale.

Læs mere: