Tilmeld klubben til Tennissportens Dag 2018

Tennissportens Dag 2018 afholdes lørdag den 5. maj, men allerede nu er det tid til at tilmelde jeres klub til arrangementet. Sidste år gav cirka 1.700 nye medlemmer landet over, så det betaler sig at være med.

Tilmeldingen er åben til Tennissportens Dag 2018.

Alle tennisklubber kan nu tilmelde sig Tennissportens Dag 2018, der afholdes lørdag den 5. maj 2018. Samtidig er det muligt at at bestille en gratis pakke med plakater og postkort, og få dem leveret. Klubtilmeldingen sker let via en formular på DGI og Dansk Tennis Forbunds fælles hjemmeside.

Tennissportens Dag udbydes over hele landet, hvor der traditionen tro både er en stor geografisk spredning og klubber med alt fra 20 til over 2.000 medlemmer.

I 2018-udgaven af Tennissportens Dag satser DTF og DGI på at slå rekorder for tredje år i træk. Målene med dette fælles tennisinitiativ er blandt andet at nå op på 2.000 nye medlemmer på dagen og arrangementer i over 250 klubber. Jo flere klubber, der er med, des mere opmærksomhed får vi skabt om tennis, til gavn for alle.

For at støtte klubberne med hjælp til den lokale markedsføring og national bevågenhed har DTF og DGI udviklet en fælles kampagneside, hvor alle tilmeldte klubber vises frem på en listevisning og placeres på et landkort, så interesserede nemt kan finde og tilmelde sig et arrangement i nærheden.

”Vores nationale kampagne i 2017 nåede meget bredt ud på de sociale medier, via radiokampagne og pressekontakt. På Facebook havde vi hele 5,5 millioner eksponeringer, hvoraf cirka 900.000 var unikke, og vores radiokampagne nåede ud til over en million lyttere i ugen op til. Det er en meget flot performance, som vi sigter efter igen i 2018,” fortæller projektleder Lorenz Sønderby fra Bevæg dig for livet – Tennis.

Online materiale-bestilling og ekstra ydelser

Klubberne kan i år bestille en gratis pakke med op til 400 postkort og 15 plakater, hvor klubbens navn, adresse, kontaktinfo og klokkeslæt er trykt, så man ikke selv skal skrive det i hånden.

Derudover er der lavet en underside, hvor man frit kan hente webbannere, pressefotos, skabeloner til pressemeddelelser med mere.

Det er blandt andet også muligt, at:

Byd på en dag med masser af liv og stemning

”Meningen med Tennissportens Dag er naturligvis at få fat på flest mulige potentielt nye medlemmer, og derfor gælder det om at være skarpe i kommunikationen. Vi udbyder derfor som noget nyt seks enkeltstående markedsføringsworkshops rundt om i landet,” siger Lorenz Sønderby.

”Det handler også om at få skabt et godt miljø på selve dagen. Mange klubber holder Tennissportens Dag sammen med standerhejsningen. Nogle klubber holder også en åbningsturnering eller lignende, så der er liv på banerne, når de nye kommer. Det fungerer som regel rigtig godt.”

Hvis datoen for Tennissportens Dag passer klubben dårligt, så kan DGI og DTF tilbyde noget andet særligt i form af gratis ”Åbent Hus”-materiale, som kan bruges i stedet. Håbet er dog, at at flest mulige klubber er med til at afholde Tennissportens Dag 2018, så de positive takter kan fortsætte.

Se mere og tilmeld din klub til Tennissportens Dag lørdag den 5. maj 2018.

Fakta om Tennissportens Dag 2017:

  • 234 klubber
  • 7.100 besøgende, heraf 3.000 nye ansigter
  • Cirka 1.700 nye medlemmer
  • 90% af arrangørklubberne anbefaler Tennissportens Dag til andre klubber